Hjem Kjendisnytt Slutt for «Kåss til kvelds»

Slutt for «Kåss til kvelds»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Selv om «Kåss til kvelds» i snitt har trukket 537.000 seere hver uke denne sesongen, var det blant annet her NRK valgte å kutte da de skulle spare penger.

– Det er rett og slett statsbudsjettet som ble lagt fram i fjor høst som har gjort at NRK må gjøre tøffe prioriteringer på mange områder. Helgetilbudet er ikke skjermet for det. Det er ikke tvil om at «Kåss til kvelds» har levert så det synger etter, sier redaksjonssjef Vivi Stenberg til VG.

Med årets statsbudsjett må NRK kutte fem prosent av budsjettet. De har også vaslet nedbemanning.

Tirsdag spilte Else Kåss Furuseth og Markus Neby inn det aller siste «Kåss til Kvelds»-programmet.

– Ja, det er trist. NRK har bestemt seg for å legge ned programmet, men vi skal ikke gå ut med bitterhet. Vi skal gå ut med varme og kjærlighet, og derfor vil jeg også at de fine folkene i ledelsen skal få lov til å si noen kloke ord om hvorfor de legger oss ned. Jeg har for øvrig veldig respekt for deres avgjørelse. Vær så god, sa Else Kåss Furuseth ifølge avisa da hun innledet sendingen.

nettsidene til NRK opplyses det at første episode av talkshow-programmet med Else Kåss Furuseth og Markus Neby ble sendt 29. februar 2020.

– Vi må jo se litt utenfor oss selv, at vi blir lagt ned er en liten sak i verden. Men vi skulle jo ønske vi fikk fortsette. Vi har fått lov til å minne folk på at det er lov å kødde litt, legger hun til, sier Else Kåss Furuseth til NRK.

Nerby legger til at de har fått gjort mye på den tiden de har holdt på, men at de skulle ønske de fikk gjort mye mer.

På spørsmål om hvordan veien blir fremover svarer redaksjonssjef Vivi Stenberg at de hele tiden jobber med å lage nye formater.

– Og så vet jeg at Else og Markus kommer til å dukke opp på NRK i tida fremover, avslutter hun.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com