Hjem Fremhevet Slutt for «Senkveld»

Slutt for «Senkveld»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Etter 20 år er det slutt. Aller siste «Senkveld» sendes på TV2 den 21. mai.

– Det har vært mange bærebjelker i TV2s sendeskjema gjennom kanalens historie.«Senkveld» har vært et av de aller største, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV2 i en pressemelding fra TV-kanalen. 

«Senkveld» hadde premiere på TV 2 i 2001 med Tommy Steine og HC Andersen som programledere. Fra 2003 og til 2018 ble programmet ledet av Harald Rønneberg og Thomas Numme før Helene Olafsen og Stian Blipp tok over og har ledet «Senkveld» frem til nå. 

– Alle gode ting kommer til en slutt.Det gjelder også for «Senkveld» som har gitt oss to tiår med gode opplevelser.Programmet har betydd svært mye for seerne og gjort en enorm jobb for TV 2.Nå går vi mot nye tider og må vende blikket framover. Vi skal fornye oss og TV 2 må derfor prioritere annerledes. Når vi nå velger å takke av en av TV 2s viktigste programserier de siste 20 årene, så stopper vi mens programmet fortsatt er en suksess, forteller TV 2s programredaktør. 

Det gjenstår nå seks programmer av den siste Senkveld-sesongen som avsluttes fredag 21. mai. 

– Da Thomas og Harald ga seg, ville alle være gjester. Nå går vi mot de aller siste seks sendingene i «Senkveld» sin historie. Vi lover seerne noen fantastiske programmer inn mot den store finalen. «Senkveld» kommer garantert til å gi seg på topp, forteller Kathrine Haldorsen i TV 2. 

I februar ble det kjent at Stian Blipp skulle gi seg som programleder, og det var da lenge ukjent hva som ville skje videre med programmet.

– Jeg tror ikke jeg har fått summet meg helt ennå, sier Stian Blipp til VG.

Han fikk nyheten mandag morgen, rett før resten av Norge.

–Dette var jo en ting jeg var redd skulle skje. At dette var et scenario etter at jeg sluttet er jo en av de tingene jeg syntes var vanskeligst og vondest med å ta den avgjørelsen.

Programredaktør Kathrine Haldorsen sier til avisa at hun håper Blipp kommer tilbake til TV2 når han er ferdig med sceneshowet sitt.

Kanalen har ingen umiddelbare planer for Helene Olafsen.

– Sannsynligvis blir det en rolig høst for henne. Men vårsesongen 2022 er hun i hvert fall tilbake på skjermen igjen, slår Haldorsen fast.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com