Hjem Fremhevet Slutt mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl

Slutt mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl

Influenseren Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl har gått hver til sitt etter syv år sammen.

Nyheten delte Martine på Instagram, hvor hun skrev at forholdet tok slutt for en stund siden og at de begge har det bra. De avslutter forholdet som venner og har ingen ytterligere kommentarer.

«Etter 7 år sammen har vi valgt å gå fra hverandre❤️ Det er en stund siden det ble slutt, og vi begge har det bra nå! Ingenting dramatisk har skjedd, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre❤️ Vi har hatt 7 fantastiske år sammen, og vi avslutter som venner❤️ Vi har ikke noe mer å si utover dette, og håper det kan respekteres!, skriver Martine.»

Martine og Aleksander møttes under sesong 9 av «Paradise Hotel», hvor Martine vant. Paret har lenge hatt et avstandsforhold mellom Oslo og Bergen. I februar delte de planer om å bli samboere, men disse planene ble aldri realisert.

Både Aleksander og Martine har vært aktive på TV i år. Aleksander deltok i «Kompani Lauritzen», mens Martine var med i «Spillet».

På Instagram er det mange som synes bruddet er trist og blant de mange som skriver finner vi kommentarer som:

«Neeeeei! Dere var mitt favorittpar 😟❤️ Ønsker dere begge det beste.»

«Åneiii så trist❤️dere passet så godt i lag🤩»

  1. Aleksander Sæterstøl

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com