Hjem Nyheter Slutter å selge sigaretter

Slutter å selge sigaretter

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Pressbyrån og 7-Eleven, under ledelse av Reitangruppen, har kunngjort planer om å fase ut salget av sigaretter fra sine butikker.

Dette tiltaket vil også omfatte PBX, Reitangruppens nyeste svenske kioskinitiativ. Fra 2026 vil ikke lenger sigaretter og tilhørende tobakksprodukter bli tatt inn i sortimentet hos disse kioskene.

Kort tid etter kunngjøringen fra Sverige bekreftet Reitan Convenience Norway liknende planer for sine norske butikker, ifølge en rapport fra E24. Anniken Staubo, kategori- og innkjøpsdirektør hos Reitan Convenience i Norge, uttaler at etterspørselen etter sigaretter allerede er synkende, og at selskapet ønsker å bidra til en gradvis utfasing av disse produktene.

I tillegg til tobakksprodukter, vil kioskene fra 2027 også slutte å selge varer som inneholder palmeolje, et produkt som finnes i mange dagligvarer som kjeks, sjokolade, chips og kaker. Dette tiltaket er en del av en større satsing for å tilby mer bærekraftige og helsevennlige alternativer i kioskene.

  1. kreftsyk kvinne
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com