Hjem Viralt Småbarnsmoren ble vekket av et grusomt skrik – opplevde sitt verste mareritt da hun så slangen som lå i sønnens seng

Småbarnsmoren ble vekket av et grusomt skrik – opplevde sitt verste mareritt da hun så slangen som lå i sønnens seng

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Noe av det verste man kan oppleve som foreldre er enten å se barnet sitt komme til skade eller bli alvorlig sykt. Men hva den australske kvinnen Tammy opplevde overgår nok ethvert mareritt.

Den lille familien i Macksville, Australia, hadde gått til ro for natten, men Tammy hadde ikke før falt i søvn før hun ble vekket av et hjerteskjærende skrik fra barnerommet hvor hennes seksårige sønn Tyler lå og sov, skriver den australske avisen Daily Telegraph.

Tammy løp umiddelbart inn for å se hva som var i veien med sønnen, og synet som møtte henne overgikk enhver fantasi. Tyler var nemlig omgitt av en tre meter lang pytonslange – som ikke bare forsøkte å kvele ham, den hadde også bitt ham flere ganger så blodet rant ned på sengetøyet.

Selv om Tyler lå øverst i en køyeseng hadde den store slangen ikke hatt noen problemer med å klatre opp til ham og gå til angrep på den forsvarsløse gutten.

Foto: Facebook/Moving Train

Fraktet til sykehus

Tammy klarte å frigjøre sønnen og fikk fraktet ham til Macksville District Hospital – blodig og med flere bitt over hele kroppen.

Senere ble han overført videre til Coffs Harbour Hospital, hvor han måtte tilbringe natten under observasjon, skriver Daily Telegraph.

Dyrlege Narre Warren forteller i et intervju med Daily Mail Australia, at slangene er mer aktive jo varmere det er, og at Tyler ikke er den første som er blitt angrepet av slanger innendørs i sitt eget hjem.

En venn av familien, Craig Baker, kom og fikk fanget slangen.

Foto: Facebook/Craig Baker

Heldigvis endte det hele godt, og ifølge Tammy kan Tyler slett ikke huske den forferdelige opplevelsen lenger.

Heldigvis finnes det ikke så store slanger i Norge, for jeg vet ikke hvor skremt jeg hadde blitt hadde jeg funnet en slik en hjemme. Til alt hell var ikke denne slangen giftig.

Del gjerne artikkelen hvis du også hadde blitt skremt av å finne en tre meter lang slange i barnesengen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com