fredag, februar 28, 2020
Familie Småbarnsmorens ærlige innlegg går viralt - Beskriver sexlivet etter...

Småbarnsmorens ærlige innlegg går viralt – Beskriver sexlivet etter de fikk barn

-

«Sex med lyset på er ikke-eksisterende fordi å bære frem liv har etterlatt deg med to tennisballer i et par sokker, og en mage som blafrer i vinden. Livet ditt blir rutine, og helt korrekt, nå har du en familie.» Slik beskriver småbarnsmoren sexlivet etter at barna kom.

Australske Jessica Hood (31) har skrevet et innlegg Facebooksiden sin HouseOfHoods, om hvordan livet, og spesielt sexlivet, forandrer seg etter at man får barn.

«Husker du da du møtte ektemannen din? Det slo gnister mellom dere, og den seksuelle spenningen var nesten umulig å takle. Dere fikk ikke nok av hverandre. Faktisk tilbrakte dere mesteparten av tiden nakne sammen, og ikke på telefonen», skriver firebarnsmoren.

«Dere var så inn i hampen forelska, at dere begynte å planlegge fremtiden – livet deres – sammen. Bryllupet. Babyene. Dere var så overbevist om at ingenting kom til å forandre seg, og så bare pang, «du er gravid», skriver hun videre.

Foto: Jessica Hood

Sexvinduet stenger 21.30

Jessica fortsetter med å fortelle hvordan alt endret seg da barna kom:

«Du venter til det har gått seks uker. Når den tiden kommer, kunne du ikke gitt mer faen fordi du ikke har sovet siden unnfangelsen og puppene dine lekker og er oppblåste.

LES OGSÅ13 geniale triks fra kreative småbarnsforeldre

Omsider har du sex igjen, og det er trolig bare for å reprodusere igjen, og over tid blir familien din komplett, barna dine blir eldre og det er et glimt av håp… for lidenskap! Men ikke så fort! Du er mamma!

Du vasker, jobber og løper etter barna hele dagen, og nå har sexlivet ditt et åpent vindu som lukker klokken 21.30 fordi du er så utmattet.»

Foto: Jessica Hood

Borte er dagene med date nights

Borte er de dagene med date nights og spontan sex. Og fortsatt prøver vi alle på det, spontan sex etter barn. Vanligvis er det en stående en opp mot soveromsdøra, og fullt påkledd i tilfelle barna bestemmer seg for å trampe seg inn, og det var fortsatt ikke spontant, for du satte strategisk på «Svampebob Firkant» på Netflix og ga barna en is i håp om at de ikke skulle forstyrre deg», skriver Jessica videre, og fortsetter:

«Likevel var det de fem beste minuttene i ditt liv. Dere fikk kontakt igjen. Dere hadde tid alene, dere tok dere tid og selv om det gikk fort i svingene, så var det noe. Det var nok til at dere innså at dere fortsatt elsket hverandre, mer enn noe annet. Det er tross alt derfor dere bestemte dere for å stifte en familie sammen.»

Pass på å fornye Netflix

Responsen på Jessicas innlegg har vært enorm. Jessica sier selv at hun tror det er fordi folk kjenner seg igjen. Til slutt kommer hun med en oppfordring til aldre som føler de strever som småbarnsforeldre:

«Slapp av og nyt turen som heter foreldreskap. Nyt de sjeldne øyeblikkene dere får alene sammen, og pass alltid på å fornye Netflix-abonnementet.»

LES OGSÅSmåbarnsmoren deler hvordan hun får barna til å ligge musestille hver kveld. Nå går trikset viralt

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Etter å ha blitt forlatt to ganger, fikk 11-åringen endelig en adoptivfar og et hjem

11 år gamle Anthony ble først forlatt av sine biologiske foreldre da han var to år gammel. Fire år gammel ble...

I dag fyller Thomas Numme 50 – se den herlige gratulasjonen fra Harald Rønneberg

"Jeg kunne ikke drømt om en bedre venn." Det skriver Harald Rønneberg i et innlegg på Instagram...

Kjære travle mennesker: – ta tilbake familiesammenkomstene

"Det har skjedd et dødsfall. Familiesammenkomster er i ferd med å svinne hen..." Slik starter innlegget til Alison...