fredag, januar 24, 2020
Kjendisnytt Småbarnspappa Bjørn Einar Romøren er rammet av kreft -...

Småbarnspappa Bjørn Einar Romøren er rammet av kreft – deler rørende oppdatering før behandling

-

Tidligere skihopper Bjørn Einar Romøren (38) fikk plutselig kraftige smerter i ryggen, og trodde det var prolaps. Det viste seg å være kreft. Den siste tiden har han fortalt om hvordan det er å leve med kreften som tobarnspappa.

I sommer ble det kjent at Romøren er rammet av kreft.

De siste månedene har han flere ganger brukt sosiale medier for å oppdatere om hvordan han har det og hvilke tanker som svirrer i hodet til en småbarnsfar som får en slik beskjed.

«Jeg prøver å være i form til klokka fire, for da kommer Fred hjem fra barnehagen, så får jeg lekt litt med ham», sa Bjørn Einar Romøren under et arrangement med stiftelsen «Aktiv mot kreft» på Aktivdagen på Radiumhospitalet.

Tidligere i sommer delte han et bilde hvor man ser at kreften har satt sine spor. Med nybarbert hode er han avbildet sammen med teksten:

«#fuckcancer Ikke stort annet enn det å si! Og i det ligger det at jeg skal fighte meg gjennom og komme sterkere ut på andre siden!»

Tobarnsfar

Romøren som er gift med Martine Remsøy Romøren (32) har Fred på to år, og for to måneder siden kom lille Fiona til verden.

– Det kunne liksom ikke passet verre å bli pappa igjen akkurat nå, du vil jo gjerne være 100 prosent til stede for det nye barnet ditt. Samtidig kunne det ikke passet bedre heller, uttaler Romøren ifølge Nettavisen til Se og Hør.

LES OGSÅ: Bjørn Einar Romøren forteller om hvordan det er å være kreftsyk småbarnspappa

Nye oppdateringer 

Romøren som nå går til behandling for kreften har det siste døgnet delt to rørende oppdateringer på Instagram. I den første oppdateringen er han avbildet sammen med familien. Han skriver:

«I dag gikk det ikke an å ikke gå til #brunkollen i høst☀️ Med litt bærehjelp av fotograf @febq kom vi oss alle opp og fikk oss bolle! Strøkent før neste kur i morgen! #fuckcancer #aktivmotkreft.»

Den neste oppdateringen kom bare noen timer senere.

«Heldige meg fikk med meg perfekt reisefølge til Tyskland når jeg skulle undersøkes! #fuckcancer», skriver han til bildet han har publisert. På bildet ser man kona og Bjørn Einars lille datter.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Heldige meg fikk med meg perfekt reisefølge til Tyskland når jeg skulle undersøkes! #fuckcancer

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

Vi heier på deg Bjørn Einar! Trykk gjerne på deleknappen og vis din støtte til Romøren og alle andre som lider av kreft.

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Cocker spanielen Winnie tar nettet med storm. Har øyne som en Disney-prinsesse

Lille Winnie er bare tre måneder gammel, men har allerede over 230.000 følgere på Instagram og over 2 millioner likes på Tiktok. Og det...

Matilda (3) ble funnet etter 24 timer. Da hadde hunden hennes vært ved hennes side hele tiden

Tre år gamle Matilda forsvant fra hjemmet sitt i Australia onsdag ettermiddag forrige uke. Det hadde vært kraftig regnvær og store flommer i området,...

Ingen ville adoptere den rare huskyen. Men etter fire år fant hun endelig en familie som ville ha henne

I fire år har eierne ved hundehjemmet prøvd å finne en familie til huskyen Jubilee. Men ingen ville ha henne på grunn av hennes...