Hjem Dyr Smart katt slapp ut eventyrlysten boaslange – fult kaos i Asker
Dyr

Smart katt slapp ut eventyrlysten boaslange – fult kaos i Asker

Torsdag ettermiddag ble politiet i Asker varslet om en halvannen meter lang boaslange på rømmen.

Ifølge Nettavisen hadde slangen krøpet over en gårdsplass og lagt seg godt til rette under terrassen til en person. Beboeren som eide terrassen turte ikke å gå ut så lenge slangen var der.

På Twitter rapporterte Politiet at «det er observert en stor levende boa slange på ca 1,5 meter lang som krøp på en gårdsplass i Gråspurvveien. Den ligger nå under en terrasse og beboer tør ikke gå ut. Vi har varslet Mattilsynet. Hvis noen savner slangen, ring politiet på tlf. 02800»

Ikke engang en time etter at meldingen var ute kunne politiet legge til at eieren av slangen hadde meldt seg, og hadde kommet til Gråspurvveien for å hente slangen sin.

Noen har opplevd situasjonen som hakket mer morsom enn beboeren som bodde i huset der slangen var på gjesting under terrassen, og kommenterer under twitter-meldingen til politiet: «En real Hageslange altså…»

Drammens Tidene har klart å spore opp slangens eier, Vegard Granli.

– Jeg ble ufør etter å ha operert ryggen en del ganger, og måtte ha noe å drive med. Jeg har masse selskap i disse, sier Granli som viser frem en av slangene sine til journalisten som besøker han.

Normalt bor naturligvis slangene til Vegard i terrarium. Han forsikrer om at de ikke pleier å være løse i huset på egenhånd, og dette er også første gangen en av slangene hans har klart å rømme. Og Vegard har en klar formening om hvem som må være synderen som slapp ut den gigantiske boaen:

– Det er mest sannsynlig katta. Den er smart og har hjulpet slangen ut. Slangen har krabbet opp i vinduet i 2. etasje og falt ut, det er snakk om noen meter, forteller boaslangens eier til Drammens Tidende.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com