torsdag, januar 20, 2022

Få påfyll av positivitet!

Hele ideen bak "start dagen med et smil" fikk vi da koronakrisen rammet verden. Mange mennesker kjenner på frykt, har mistet noen de er glad i, eller har mistet jobben sin. Samtidig kan mediebildet være skremmende. Det ser vi selv. Mange saker kan skape ekstra utrygghet for de som allerede føler seg utrygg.

Så hva kan vi bidra med? Vi kan få mange mennesker til å starte dagen med et smil og positivitet! Gjennom årene har Sosialnytt bygget en solid skare av engasjerte lesere. Sakene våre når mange mennesker. Derfor skreddersyr vi flere ganger i uken et nyhetsbrev som vi kaller "start dagen med et smil". Dette nyhetsbrevet inneholder utelukkende positive bilder, sitater og historier som vi ønsker å muntre deg opp med. Vi håper du liker nyhetsbrevene og starter hver dag med et smil! Meld deg på nedenfor.

Personvern: Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg et nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av. Vi vil aldri bruke epost-adressen til noe annet enn dette, og vil aldri dele den med tredjepartsleverandører.

Påmelding

.