in

Snarrådig 17-åring brukte trampoline for å redde naboene sine ut fra brannen

Skjermdump: Favebook

17 år gamle Falon O’Regan får ros for å ha tenkt og handlet lynranskt da det brøt ut brann i nabobygget.

O’Regan fikk hjelp av en annen nabo til å hale en trampoline bort til den delen av bygget der det fortsatt var folk som ikke hadde klart å berge seg ut.

– Jeg er glad vi fikk dem ut i tide. De ville ha blitt skadet hvis vi ikke hadde gjort det, sier 17-åringen til WPXI, og la ifølge People senere til at han opprinnelig hadde tenkte å bruke et svømmebasseng, men innså at det ville ha vært for tungt å flytte.

At 00:52 the alarm was struck for a apartment fire with reported people trapped. Medic 5407 arrived with a working fire…

Posted by Bentleyville Fire-Rescue on Tuesday, August 2, 2022

Men selv etter at de klarte å få manøvrert trampolinen på plass var noen av beboerne opprinnelig nølende med å hoppe.

– Når du ser ut av vinduet og brannen er på vei inn døråpningen din, da har du flammene som kommer mot deg og du må bare hoppe. Du må hoppe. Det er ikke noe annet alternativ, sa en av beboerne i bygget, Michael Groots.

Tim Miller som er assisterende brannsjef for brannvesenet i Bentleyville uttalte til mediene at O-Regans innsats hadde forhindret mange skader.

En av personene skadet beinet sitt, ifølge NBC-tilknyttede WNYT. Men det er ikke klart om skaden er knyttet til ofrene som hoppet i sikkerhet, takket være trampolinen O’Regan hadde satt opp til dem.

Tre andre ble fraktet til et lokalt sykehus etter at de hadde innhalert røyk.

Men alt i alt gikk det overraskende mye bedre enn det kunne ha gått – mye takket være en snartenkt tenåring. Becky Williams, O’Regans mor, sa at hun er stolt av sønnen sin og hans heltemot.

– Han reddet mange mennesker i dag, sa hun til journalistene.

12 voksne og seks barn har mistet hjemmene sine som følge av brannen.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

apekopper

Danske Jeppe hadde apekopper: – Den verste smerten jeg noen gang har opplevd

Skjulte vannperler i Sverige