in

Snart premiere på «Farmen kjendis» – Jeg er livredd

dorthe skappel

Snart er det premiere på årets «Farmen kjendis». Hos noen av deltagerne er nervene store i dagene før programmet kommer på luften.

Dorthe Skappel (58), Niklas Baarli (32) og Sophie Elise Isachsen (27) er noen av deltagerne som blir å se på Bøensætre gård i Aremark kommune.

Alle tre har blitt spurt om å delta i tidligere sesonger, men har ikke hatt anledning til å takke ja før nå.


Et kjempetemperament

– Det å gå 100 år tilbake i tid og klare seg med det man lager selv, synes jeg er veldig stas. Jeg synes, mildt sagt, at det var et helvete å være der inne med tolv andre mennesker, forteller Skappel til God kveld Norge

Programlederen i TV2 innrømmer at hun har «et kjempetemperament» og, som de fleste andre, «jævlig mange dårlige sider».

– I en normal situasjon, så kan jeg jo bare forlate alt, og si at dette gidder jeg ikke å gå inn i. Men der inne var det sånn: «okei, svelg alle kamelene med vettet i behold». Og den synes jeg var tungt, forteller Skappel.

View this post on Instagram

A post shared by Se og Hør (@seoghoer)

Sophie Elise Isachsen (27) forteller til God kveld Norge at hun har sagt ja til å være med på Farmen opp til fire ganger tidligere, men at hun har ombestemt seg i siste liten.

– Jeg tror jeg tenkte at hvis jeg ikke gjør det nå, så kommer jeg aldri til å tørre å gjøre det, og da kommer jeg til å angre når jeg blir eldre, forteller hun.

Isachsen forteller at også hun synes det var utforende å være på gården.

– Noen er mer på når kameraene er der, og mindre på når kameraene ikke er der. Jeg synes det er vanskelig å forholde seg til den balansen, hvem er egentlig folk da, sier Isachsen spørrende.

– Jeg personlig er litt mer forsiktig, sier hun videre.

Livredd

Dorthe Skappel (58) forteller at hun er spent på hvordan hun vil bli oppfattet på gården:

– Jeg er livredd. Vi har alle en mening om hvordan vi er, og jeg har min oppfatning av meg. Jeg er redd for at når jeg sitter og ser dette, så kommer jeg til å tenke: «Er jeg virkelig sånn?» sier hun.

– Det er mange som sier: «de klippet meg feil». Nei, de gjør ikke det. Sånn er du, til tider. Så hvis de velger å trekke frem mine dårlige sider, så kommer jeg dårlig ut, men det betyr ikke at jeg ikke har de sidene, slår hun fast.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Denne hunden er trent til å skremme bort bjørner – se hva han gjør når en hjortekalv kommer på besøk

maren lundby

Dette sier Maren Lundby etter at hun ble kåret til «Årets navn»