Hjem Kjendisnytt Sofie Karlstad etter Farmen-krangel: – Du kødder f* ikke med katter

Sofie Karlstad etter Farmen-krangel: – Du kødder f* ikke med katter

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Sofie Karlstad som er en av deltagerne i årets Farmen kjendis hadde gledet seg til å sove med kattene i senga. Hun fikk lite gehør for den idéen fra Marit Adeleide Andreassen.

Farmen kjendis-deltager Sofie Karlstad har åpenbart et stort hjerte for katter. Hun hadde på forhånd gitt beskjed om at det eneste kravet hennes var en sengepartner som tålte katt. Influenseren kan nemlig ikke ha katt hjemme i leiligheten sin i Oslo, og hadde derfor lyst til å være så mye hun kan sammen med kattene på kjendisgården.

– Man kan kødde med meg på mye, men du kødder f* ikke med katter, slår Sofie Karlstad fast i et videoklipp delt av TV 2.

Skuespiller Marit Adeleide Andreassen hadde imidlertid svært lite til overs for Sofies ønske om å ha katt i senga.

– Du må respektere at når vi er på sovesal, kan vi ikke ha dem oppi en fellesseng. Seks mennesker og tre kattunger. Da blir det ikke noe søvn på meg og det blir det ikke på noen av oss, sier Marit.

Sofie har imidlertid ikke noe lyst å gi opp kattekravet sitt, og de to ender opp med en verbal cat fight.

– Jeg har bare sagt siden jeg kom inn, at det eneste jeg ville var det. Det var det eneste jeg ville, sier Sofie.

Men hun talte for døve ører:

– Det er bare det at vi skal jobbe på en gård, vi skal ha søvn. Og hvis målet vår skal være å kose med en katt men ikke få søvn, så får vi ikke gjort noe bra her.

Marit mener Sofie kan prøve en natt i snorkebua om det er så viktig for henne med katt. Og en natt går helt greit mener Sofie – men ikke seks uker.

Hun avslører imidlertid at Marit som begynte å krangle med henne om kattene og ikke ville ha dem på rommet sitt, endte opp med å sove alene på rommet – med kattene.

En påstand Marit selv prøver å tone ned – hun sier at det dreide seg om at kattene sov oppå henne når hun hvilte middag, og av de var bitte små.

– Jeg vet jo at dette ikke er den første trøbbelen som blir med den personen jeg krangler om med den kattesituasjonen. Jeg regner med at jeg kanskje kommer ut som «bad guyen» i starten, men så tror jeg kanskje seerne kommer til å forstå hvorfor jeg ble irritert på det etter hvert  i sesongen.

I videoen sier Sofie også at hun syntes de unge ble veldig overkjørt av de eldre i starten.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com