Hjem NyheterTruecrime Søker etter lille Émile (2) i en innsjø

Søker etter lille Émile (2) i en innsjø

To og et halvt år gamle Emile ble meldt savnet 8. juli, da han forsvant fra besteforeldrenes hjem i landsbyen Haut-Vernet, syd for Grenoble i Alpes-de-Haute-Provence. Den lille gutten ble sist sett i nærheten av besteforeldrenes hage.

Flere hundre frivillige, politi, soldater og redningshunder søkte intenst i en fem kilometers omkrets.  97 hektar ble finkjemmet.

Søket etter toåringen ble avsluttet 13. juli, etter fire dager. Etterforskere opplyste da at de gikk til en ny «fase» av operasjonen.

Remy Avon i de lokale påtalemyndighetene uttalte til media at søket ikke ga noen ledetråder til å løse mysteriet om guttens forsvinning, og at etterforskerne i stedet ville flytte fokus til å evaluere bevis som allerede er samlet inn.

Han la til: «Undersøkelsen av årsakene til hans forsvinning vil fortsette, særlig gjennom analyse av den betydelige mengden informasjon og elementer samlet over fire dager.»

Den lille landsbyen ble raskt avsperret for besøkende etter at Emile forsvant; Både av hensyn til etterforskningen, familien, og de andre innbyggerne.

Det har lenge vært stille i saken.

Nå melder Daily Mail at dykkere fra den lokale politistyrken inspiserer en innsjø i den lille landsbyen for andre gang.

Et bilde av Emile utgitt av fransk politi.

Etter en tilsynelatende pause i etterforskningen, har etterforskere nå rettet oppmerksomheten mot et hus bare noen hundre meter unna besteforeldrenes hjem. De skal ha brukt en hammer for å ødelegge en betongplate på eiendommen, som antas å ha blitt støpt av et byggefirma i sommer. Franske medier rapporterer ifølge Daily Mail om at det kort tid etter at Emile ble savnet, ble oppdaget en anomalitet på betongplaten. For noen uker siden skal ha blitt hugget opp i søket.

Nå skal imidlertid fokus ha blitt flyttet til innsjøen.

Forrige måned spekulerte ordfører Francois Balique i at Emile må ha blitt flyttet fra landsbyen – av en eller flere voksne.

– Når vi ikke har funnet Emile i landsbyen, betyr det at han må ha blitt flyttet. Det er det eneste alternativet. Han kan bare ha blitt flyttet av voksne, av en eller flere voksne, sier han ifølge den britiske avisa og spekulerer deretter i om de har å gjøre med en «galning».

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com