lørdag, juni 12, 2021

Solskjær er ansatt som fast United-manager – dette sier han selv

Mest lest nå

Klubben bekrefter at Ole Gunnar Solskjær har signert en treårskontrakt som permanent manager i Manchester United.

«Dette er jobben jeg alltid har drømt om å ha. Jeg er utrolig glad for å ha fått sjansen til å lede klubben på lang sikt og forhåpentligvis levere en fortsettende suksess som våre supportere fortjener», sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

«Det er uten tvil en ære. Jeg tror alle vet at dette er drømmejobben for enhver fotballinteressert mann. Spesielt for de som har vært involvert i United. Det å få muligheten å lede klubben videre, med alt potensiale som er, det er fantastisk», sier Solskjær i en video på klubbens Twitter-konto.


Ikke det minste i tvil

19. desember i fjor, tok den tidligere Molde-treneren over som vikartrener for Manchester United etter at José Mourinho fikk sparken.

Manchester Uniteds administrerende direktør, Ed Woodward, sier at han ikke er det minste i tvil om å ansette Solskjær etter resultatene han har levert.

«Siden han kom som midlertidig manager i desember, har Oles resultater snakket for seg selv», sier Ed Woodward på Uniteds hjemmeside. Han sier videre at Solskjær får jobben på grunn av gode resultater, på grunn av hans kjennskap til klubben og ikke minst, han personlighet.

Takker for støtten

«Ole Gunnar Solskjær er mer enn bare resultater. Han har med seg mye erfaring, både som spiller og trener. Det sett sammen med et ønske om å gi unge spillere sjansen, samt forståelsen for klubbens kultur, betyr at han er den riktige til å lede klubben videre», utdyper Woodward.

Ole Gunnar Solskjær forteller at det er et samarbeid i hele klubben som har gitt de gode resultatene.

«Det er et lagarbeid. Det er ikke bare manageren, men støtteapparatet også. Det vi har gjort sammen. Det er spillerne, det er alle ansatte i klubben på Carrington, det er supporterne», sier han og takker samtidig for tilliten han har fått i løpet av de tre månedene han har vært manager.

«Jeg har alltid hatt stor støtte hos fansen. De siste månedene har vært helt ville. Måten de har støttet klubben, spillerne og meg. Vi har satt veldig pris på den støtten», sier han.

Det handler om å få mennesker til å smile

Torsdag kveld holdt Ole Gunnar Solskjær pressekonferanse.

«Jeg har alltid hatt stor støtte hos fansen. De siste månedene har vært helt ville. Måten de har støttet klubben, spillerne og meg. Vi har satt veldig pris på den støtten», sier han.

«Du vet når noen får en ny jobb og sier at de har fått drømmejobben. Det er mer sant for meg enn for noen. Dette har vært drømmen min hele tiden, kanskje en naiv drøm, men jeg har alltid hatt den drømmen. Å ha dette ansvaret for en så stor familie av en fotballklubb.»

På spørsmål om hvorfor han har gjort det så bra svarer Ole:

«Det handler om å få mennesker til å smile!»

Trykk deleknappen og send dine gratulasjoner til Ole Gunnar! Lykke til med jobben!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter