Hjem Fremhevet Solskjær ferdig i ManU – David Beckham med rørende hilsen

Solskjær ferdig i ManU – David Beckham med rørende hilsen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Etter gårsdagens 4-1-tap mot Watford ble det hasteinnkalt til Styremøte i Manchester United. Ole Gunnar Solskjær (48) får ikke fortsette i jobben som manager for Manchester United.

På Manchester Uniteds hjemmeside kunngjør klubben at Ole Gunnar Solskjær har forlatt rollen som manager.

«Ole vil alltid være en legende i Manchester United og det er med beklagelse vi har tatt denne vanskelige avgjørelsen. Selv om de siste ukene har vært skuffende, bør de ikke overskygge alt arbeidet han har gjort de siste tre årene for å gjenoppbygge grunnlaget for langsiktig suksess», skriver klubben i uttalelsen.

De sier videre at Solskjær går av med klubbens oppriktige takk for hans utrettelige innsats som leder og legger til at klubben har de aller beste ønsker for fremtiden hans.

«Hans plass i klubbens historie vil alltid være trygg, ikke bare gjennom historien hans som spiller, men som en stor mann og en manager som ga oss mange store øyeblikk. Han vil for alltid være velkommen tilbake på Old Trafford som en del av Manchester United-familien», skriver klubben i uttalelsen.

Klubben forteller videre at Michael Carrick nå vil ta ansvar for laget de kommende kampene. Manchester United legger til at de forventer å utnevne en midlertidig manager snarlig, som kan ta laget gjennom sesongen.

– Han ga oss noen av de beste øyeblikkene etter at sir Alex forlot klubben. Vi så til tider enorme ut under han, og han var alltid en gentleman, skriver John Bradley på Twitter.

En av de som har kommentert Manchester Uniteds post er David Beckham: The most gracious man in the room…’ (Den mest elskverdige mannen i rommet) sier legenden ifølge Metro.co.uk i kommentarfeltet om sin tidligere lagkamerat.

I kommentarfeltet under posten på Manchester United sin twitterpost er det blandede følelser over avgjørensen. En sier at «De gir ikke trenere tid mer. Om Alex Ferguson hadde kommet til Man Utd nå hadde han blitt sparket.»

En annen sier «Skjønner fortsatt ikke hvorfor Ole ble sparket. Klopp tapte 7-2 mot Villa forrige sesong. Ole trenger tid og du er ikke en sann Man United fan om du vil ha ham sparket».

Fansen lar heller ikke sjansen til å gi Glazer-familien noen spark. Glazer-familien som eier Manchester United har hatt en lang og seig feide med fansen.

https://twitter.com/MikeLUHG_22_0/status/1462368417609129988

VG oppsummerer statistikken til nordmannen som hadde enorme forventninger da han entret Old Trafford for tre år siden: På tre år ledet Solskjær Manchester United i 168 kamper i alle turneringer. Det ble 92 seirer, 35 uavgjorte og 41 tap med en målforskjell på 323–198 og 1,85 poeng i snitt per kamp.

Gårsdagens nederlag på Vicarage Road mot nedrykkstruede Watford, kom etter bitre tap på hjemmebane mot rivalene Manchester City og Liverpool.

Glazer-familien som eier Manchester United skal ifølge Times ha instruert klubben om å intensivere innsatsen for å overtale Zinedine Zidane til å ta over trenerjobben midt i sesongen.

Som VG påpeker er det allerede tirsdag bortekamp i Champions League mot Villarreal. Den kampen blir neppe særlig enklere enn møtet med Watford. United-spillerne leverte en ny pinlig forestilling, og nå er storlaget i nærmest fritt fall på Premier League-tabellen.

Etter kampen gikk Solskjær og spillerne tappert ute på gresset og takket bortefansen for kampen, som altså var en pinlig affære.

– Det er ikke mye å si. Det var flaut å se Manchester Unite spille som vi gjorde i dag. Det er ikke akseptabelt – måten vi spilte på og gjorde ting. Det er lett å skylde på manageren eller trenerteamet, men noen ganger er det spillerne. Vi må vise mye mer enn vi gjør, sa Manchester United-keeper David de Gea ifølge VG og BBC etter lørdagens flaue tap mot bunnlaget Watford.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com