Forsiden Kjendisnytt Solveig Kloppen mistet moren og søsteren - "Det er som om alt...

Solveig Kloppen mistet moren og søsteren – «Det er som om alt revner»

-

Solveig Kloppen var i full gang med sitt nye tv-prosjekt. Dokumentarserien «Det jeg ikke fikk sagt», handler om døden og hvordan vi håndterer den. Midt under innspillingene fikk Kloppen selv erfare hvor brutal døden kan være. 

Moren til Solveig Kloppen ble alvorlig kreftsyk under arbeidet med dokumentaren, og «Det jeg ikke fikk sagt» ble plutselig en dokumentar som også følger Kloppens eget møte med døden.

Mistet moren og søsteren

Det var i 2017. Moren til Solveig Kloppen døde. Seks uker senere mistet Solveig også sin 50 år gamle søster. Hun valgte å avslutte livet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV 2 Norge (@tv2norge) on

– Det er som om alt revner, og jeg husker bare at jeg hylte da beskjeden kom. Det var et skrik som kom helt fra det innerste. Selv om Kathrine i perioder hadde vært veldig deprimert, var jeg ikke forberedt på at dette kunne skje, sier Kloppen til TV 2.

Dokumentaren som har premiere på førstkommende onsdag beskrives av TV 2 som en personlig historie om Kloppens egne møter med døden.

«Det jeg ikke fikk sagt er en liten, personlig dokumentarserie med Solveig Kloppen. Serien skulle egentlig handle om møter med folk som lever tett på døden – og deres pårørende. Men da Solveig i løpet av seks uker i 2017 opplevde å miste både moren og søsteren sin, ble dette i stedet en personlig historie om Solveigs egne møter med døden.»

– Jeg tenker det er fint, og det er godt at folk vet hva som har skjedd. Jeg legger ikke skjul på at det er kjempevanskelig, og jeg har dager som er utrolig tunge og bena er som blylodd. Men jeg prøver å overbevise meg selv og mine nærmeste om at dette er normalt i en unormal situasjon, sier programlederen til TV 2.

LES OGSÅ
Christine Koht innlagt igjen - "Jeg har veldig mye smerter"
LES OGSÅ
Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg - valgte å være i kunstig koma

Jeg synes det er flott at Solveig Kloppen velger å fortelle historien sin. Døden er noe vi alle opplever, men det er også noe som alt for ofte blir tabu å snakke om. Takk til Kloppen som velger å fortelle. 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .