Hjem Fremhevet Solveig Kloppen og Tuva Fellman leder nytt dating-program – du kan fortsatt melde deg på

Solveig Kloppen og Tuva Fellman leder nytt dating-program – du kan fortsatt melde deg på

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den ferske programlederduoen skal lede Love IRL, et splitter nytt program hvor single og helt vanlige mennesker sendes til en luksuriøs og solfylt destinasjon for å finne kjærligheten.

Mange ble nok lei seg da det ble kjent at Solveig Kloppen ikke signerte ny kontrakt med TV 2 .Hun har fått en spesiell plass i nordmenns hjerter etter en rekke åpenhjertige programmer.

Kort etter ble det kjent at hun skulle begynne å jobbe hos konkurrenten, Discovery.

Nå avslører hun mer rundt det kommende programmet, Live IRL.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med den kreative og hyggelige gjengen i Discovery, og jeg kan ikke tenke meg noe finere enn å lede et datingprogram hvor ingen stemmes ut og antall studiepoeng teller mer enn antall SoMe-følgere, sier Solveig Kloppen i en pressemelding fra kanalen.

Hun legger til at når hun i tillegg får jobbe tett med kloke, uhøytidelige, dyktige, varme og gøyale Tuva Fellman, så er dette nesten som en drøm

Solveig Kloppen har en lang karriere bak seg innen norsk film og TV, og meldte overgang fra TV2 til Discovery i slutten av oktober.

I Love IRL skal Kloppen og Fellman sende en gruppe single mennesker til luksuriøse villaer i solfylte Sør-Afrika for å flørte, date og kanskje finne den store kjærligheten.

Det høres kanskje kjent ut, men denne gangen er ikke deltakerne de selvsikre, topptrente og Tinder-bereiste typene som vanligvis kaprer plassene i denne typen reality-program.

I Love IRL søker Kloppen og Fellman en gruppe vanlige unge mennesker som kanskje aldri har vært på date, eller som rett og slett synes det er vanskelig å finne seg en kjæreste.

Vil hjelpe dem som ikke roper høyest

Love IRL blir Kloppens første erfaring med å lede et sjekkeprogram. Tuva Fellman leder allerede Naked Attraction for Discovery, og hun gleder seg til å utforske et helt nytt format med Solveig Kloppen.

– Å skulle jobbe med Solveig er helt utrolig stas. Hun er en fantastisk programleder og, ikke minst, et nydelig menneske. Jeg får nesten lyst til å melde meg på som deltager, for jeg kan ikke tenke meg en bedre person å vakle ut på en ærlig kjærlighetssøken med, sier Tuva Fellman.

Med apper, kurs og speeddating virker det kanskje lett å finne kjærligheten i 2021, men Fellman sier hun tror det egentlig aldri har vært vanskeligere.

– Kanskje du har brukt all tiden din på cosplay, fluefisking eller gaming, og verken har hatt tid, evner eller lyst til å satse på kjærligheten. Dette er et forsøk på å hjelpe dem som ikke roper høyest og som føler at de ikke får det til, sier hun.

Love IRL blir produsert av Rakett TV for Discovery, og kommer på strømmetjenesten discovery+ i løpet av 2022.

Det er fortsatt mulig å søke om å være med som deltaker i programmet på loveirl.no

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com