Forsiden Kjendisnytt Solveig Kloppen om sorgen etter moren og søsteren: Livet er dritt noen...

Solveig Kloppen om sorgen etter moren og søsteren: Livet er dritt noen gang

Solveig Kloppen mistet både moren og søsteren sin i løpet av få uker i 2017. Heldigvis går det bedre nå, selv om Solveig fortsatt syns livet kan være noe dritt noen ganger.

Bare seks uker etter at Solveigs mor døde av kreft, tok søsteren selvmord. På denne tiden stod Solveig midt i innspilling av dokumentaren «Det jeg ikke fikk sagt». Den skulle handle om andre menneskers erfaringer med døden. Det hele endte med at Solveig fortalte om sin egen sorg i programmet.

Det går bedre

Under helgens Gullrute-utdeling, fortalte Solveig til VG at det går bedre, men at det fortsatt er vanskelig.

Reklame

«Jeg vil si at det går bedre. Tiden hjelper jo. Og så kommer det noen voldsomme kast innimellom. Bare det at jeg har fått lov til å gjøre noe meningsfylt i det meningsløse gjør jo at man kanskje kan løfte blikket litt. Livet er dritt noen ganger», sier hun og fortsetter:

«Og det var også litt viktig for meg når vi laget den serien, at det skulle skje der og da. At jeg ikke ventet i to år før jeg snakket om det vanskelige. Jeg ville dokumentere hvordan det var å stå oppi det.»

Føltes veldig feigt

På spørsmål om hun noen gang var i tvil om hun skulle lage serien, legger hun ikke skjul på at hun måtte tenke seg om to ganger.

LES OGSÅ
Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

«Det var jo en vurdering. Det hadde jo vært rart om man ikke tvilte litt. Og det var jo ikke meningen at det skulle bli et personlig prosjekt. Etter hvert ble det som at det bare føltes veldig feigt å ikke gjøre det. Jeg krever av andre at de skal være åpne og snakke om det vanskelige, og plutselig sto jeg midt i det selv. Om ikke jeg gjorde det måtte vi bare ha avsluttet rett og slett», sier hun til VG.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV 2 Norge (@tv2norge) on

Som terapi

«Det har fungert som en terapi for meg. Og at folk gir meg disse fine tilbakemeldingene, og deler sine egne historier, det gir meg trøst og håp. Det har vært en helende prosess for meg», sier Solveig.

Lørdag var Solveig Kloppen nominert i tre Gullruten-kategorier for serien sin: Årets TV-øyeblikk, Beste programleder og Publikumsprisen. Hun vant ingen pris.

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Etter Anne Grete Preus bortgang : Ingrid Bjørnov med rørende minneord

I går kom den sørgelige nyheten om at Anne Grete Preus er død. I dag fylles sosiale medier av minneord og kondolanser.  Anne Grete Preus...

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT