onsdag, august 5, 2020

Solveig Kloppen tok til tårene hos «Lindmo» da hun fortalte om sorgen

Mest lest nå

På torsdag formidlet vi saken om Solveig Kloppen som sto frem med historien sin om hvordan hun opplevde å miste både moren og søsteren sin med 6 ukers mellomrom. På fredag gjestet hun Lindmo og fortalte videre om sjokket og sorgen. 

Det var i 2017. Moren til Solveig Kloppen døde. Seks uker senere mistet Solveig også sin 50 år gamle søster. Hun valgte å avslutte livet.

– Det er som om alt revner, og jeg husker bare at jeg hylte da beskjeden kom. Det var et skrik som kom helt fra det innerste. Selv om Kathrine i perioder hadde vært veldig deprimert, var jeg ikke forberedt på at dette kunne skje, sier Solveig Kloppen til TV 2.


Fortalte om sorgen

På fredag gjestet Kloppen tv-programmet «Lindmo» hvor hun fortalte mer om den voldsomme sorgen og hva den gjorde med henne. Det vanskelige temaet gjorde at det naturlig nok var vanskelig for Kloppen å holde tårene tilbake.

 

View this post on Instagram

 

Årets sesong starter med denne nydelige buketten av en gjeng. Vi gleder oss! #nrklindmo

A post shared by LINDMO (@nrklindmo) on

Hun fortalte om en følelse av å revne, men at hun kom raskt tilbake i jobb etter hendelsene. Ikke fordi hun måtte, men fordi hun ønsket en normalitet.

Jeg visste at hvis jeg faller, så er det noen som tar meg imot uansett hvor jeg er hen, sa hun til Lindmo.

Nedenfor kan du se et utdrag av det sterke intervjuet. For en sterk dame du er Solveig som klarer å stå frem på TV med historien din. Temaet er brutalt vanskelig og da er det godt å se personer som deg klare å snakke åpent om noe vi alle opplever, nemlig å miste kjære og gjennomgå sorgprosessen i etterkant.

Trykk gjerne på deleknappen for å vise din støtte til Solveig Kloppen og hylle måten hun står frem med historien sin på!

130,319FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter