Hjem Familie Som enslig homofil hadde Pablo gitt opp drømmen om å bli far

Som enslig homofil hadde Pablo gitt opp drømmen om å bli far

36 år gammel hadde argentinske Pablo Fracchia i Buenos Aires gitt opp drømmen om å bli far, på grunn av hans seksuelle legning og landets konservative lover.

Infobae fortelles den vakre historien om hvordan en enslig homoseksuell mann fikk adoptere en liten jente.

Over ett år alene på sykehus

Ett år gamle Mia hadde ligget over ett år alene på sykehus, hvor hun hadde gjennomgått operasjoner uten at noen andre enn sykehusets ansatte tok vare på henne. Da Pablo fikk høre om jenta bestemte han seg for å gjøre et forsøk på å få adoptere henne, tross hans dårlige odds som enslig homofil mann.

Fra katastrofeområder til sofakroken

36 år gamle Pablo har viet sitt liv til veldedige organisasjoner og hjulpet til i katastrofeområder.

I ett år og ti måneder bodde Mia alene på det argentinske sykehuset, før Pablo fikk gjennomslag for sin store drøm; å bli far.

For å øke sine muligheter for å bli godkjent som adoptivfar var Pablo tydelig overfor rettsvesenet på at han hadde god støtte i øvrig familie. Det var flere andre som ønsket å adoptere Mia, og da dommeren omsider ringte Pabo spurte han:

– Har du din mor ved din side? Du bør nok ikke være alene når du får høre beslutningen. Vi ringer for å fortelle at vi har valgt deg.

I begynnelsen kunne Mia hverken prate eller gå, men etter kort tid hos sin nye pappa både synger, danser og prater hun, og sover godt om nettene.

Dommen fra styresmaktene innfridde en lovende fremtid for både far og datter.

– Vi valgte deg fordi vi visste at Mia hadde behov for en person som kunne klemme på henne i et helt år.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com