lørdag, januar 16, 2021

Sommerferien 2020: På disse datoene åpner fornøyelsesparkene

Mest lest nå

Det blir en annerledes ferie for mange i år, og mange planlegger Norgesferie. Mandag 4.mai kunne justisminister Monica Mæland og helse-og omsorgsminister Bent Høie forsikre oss om at det er trygt å planlegge ferieturer i Norge.

På regjeringens pressekonferanse den 7.mai kunne regjeringen fortelle at det er satt en dato for når attraksjoner i Norge kan åpne igjen for publikum. Fornøyelsesparkene kan åpne fra den 1.juni. Parkene trenger tid for å utarbeide rutiner for en trygg åpning for publikum og mange har nå kommet frem til en planlagt åpningsdato.

Gjenåpningen forutsetter at smitten ikke blusser opp igjen, påpekte Erna Solberg under torsdagens pressekonferanse.


Her får du en oversikt over planlagt åpningsdato for ulike familieattraksjoner i Norge:

Tusenfryd: Parken har ikke åpnet for publikum. De venter på retningslinjer og hvilke konkrete tiltak som må tas hensyn til før åpning. På hjemmesiden til Tusenfryd står det at de innen 15.mai håper å kunne annonsere når første åpningsdag blir.

Kongeparken: Annonserer på nettsidene sine at de åpner parken fra og med den 1.juni.

Bjørneparken: Parken åpnet 1.mai, og er åpen helger og helligdager. Fra 20.juni er parken åpen hver dag. Parken har innført en rekke smittebegrensede tiltak for sine besøkende og ansatte. Deler av attraksjonene holder stengt som følge av dette. Rovdyrsenteret åpner 15.juni.

Hunderfossen eventyrpark: Forbereder seg til første åpningshelg 6.-7.juni.

Namsskogan familiepark: Parken i Trones i Trøndelag har planlagt åpning den den 30.mai, men de skriver på hjemmesiden sin at pga. Covid-19, så er det enda ikke sikkert når parken vil åpne. Hjemmesiden oppdateres.

Dyreparken: Dyreparken i Kristiansand er per i dag åpen for besøk. Badelandet åpner 20.juni.

Lilleputthammer: Parken har besluttet å åpne lørdag 6.juni.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter