Hjem Fremhevet «Sommerhytta»-paret røper planer om fremtiden

«Sommerhytta»-paret røper planer om fremtiden

Programmet «Sommerhytta» på TV 2 har de siste årene blitt mer og mer populært. Og årets femte sesong har også skapt engasjement. Spesielt har paret Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) engasjert seerne.

Like før den femte sesong skulle starte stilte paret opp i et intervju med NTB. Og de la den gang ikke skjul på at Anna er den som styrer mest i hjemmet. En av grunnene til at de meldte seg på var nettopp at Jone skulle lære seg å bli mer praktisk og handy.

– At vi har blitt valgt ut som ett av fire par blant mange søkere, er veldig rart å tenke på. Det er skikkelig stas! Vi er spent på å bli kjent med de andre deltakerne, og er klare for å sette forholdet på prøve, sa de to før det hele begynte.

Og mange av tv-seerne har brukt diverse kommentarfelt til å dele sin oppfatning av det de mener ser ut som et «forhold på prøve». Mange mener Anna styrer vel mye over Jone, men de to har avdramatisert det hele ovenfor Se og Hør.

– Det er jo egentlig litt til å le av fordi vi vet jo at det ikke er sånn det er. At jeg sjefer over Jone og at han blir herset med. Det blir på en måte litt feil framstilt fra de enkelte som kritiserer, sier Skretteberg til Se og Hør.

Jone legger til at han ikke føler seg herset med.

– Jeg føler også at det er en del av klippen og historien vår. Jeg har ikke noe stor praktisk erfaring, og da lener jeg meg veldig på Anna sine valg, sier han.

Planer om fremtiden

Og for de som tror at «Sommerhytta» har gjort forholdet til Anna og Jone svakere, så må man tro om igjen. De to forteller nå at det er helt stikk motsatt.

– Samarbeidet mellom meg og Jone har gått veldig bra, mye bedre enn hva noen av oss kunne sett for oss. Så dette må jo bare være positivt for forholdet vårt. Så nå blir det å gifte seg og lage barn og fortsette å leve sammen, sier Anna ifølge Se og Hør.

Også Jone mener at fordelingen og samarbeidet mellom paret fungerer.

Det er noen som sier at du ikke vet om forholdet vil vare før dere har stått i en oppussing sammen. Jeg skjønner litt hva de legger i det, for man er veldig mye oppå hverandre og kommer over mange utfordringer. Vi har klart oss bra i ni uker, og med en uke til er forholdet sterkt, sier han.

Og de legger ikke skjul på at forholdet snart er klart for det nye steget.

– Vi prater om barn og giftermål. Jone har sagt at det forhåpentligvis vil skje et frieri om ikke altfor lang tid. Jeg håper på det i løpet av året, men maser ikke på han. Jeg maste nok mer før, men nå har jeg lært at Jone heller går motsatt vei hvis jeg ber ham om å gjøre noe, sier Anna til Se og Hør.

Vi gleder oss til fortsettelsen av «Sommerhytta» og skal spent følge med på hvem som stikker av med seieren. Hvem tror du vinner? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook!

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com