Forsiden Historier fra livet Sønnen maste om å få med seg 2 lunsjpakker på skolen -...

Sønnen maste om å få med seg 2 lunsjpakker på skolen – da moren forsto hvorfor ble hun skikkelig rørt

Josette Duran bor sammen med sønnen sin Dylan i Albuquerque, New Mexico.

Siden begynnelsen av skoleåret, har Josette sendt gutten sin på skolen med to matpakker. En for Dylan og en for en liten gutt som sitter uten mat.

Reklame

Hun sier samtalen gikk noe sånt som dette:

Dylan: Mamma kan jeg få med meg  to lunsjer hver dag?

Meg: Blir du ikke mett nok da?

Dylan: Jo mamma. Det er til en gutt på skolen min. Han spiser bare en frukt til lunsj. Kan du lage lunsj til han også? Jeg tror ikke han får hjemmefra.

lunsj1
Josette Duran / Facebook

Josette har siden funnet ut at moren til Dylans venn, nylig hadde mistet jobben sin. Hun var i tillegg aleneforsørger for gutten. Josette har tidligere vært hjemløs og bodd i bilen sin, hun ble derfor svært rørt av sønnens historie.

«Dette treffer meg fordi for noen få år siden, var jeg og min sønn hjemløse,» sier Josette. «Jeg bodde i bilen min, og jeg vasket han på offentlige toalett. Vi hadde ingen mat.»

lunsj2
Josette Duran / Facebook

Etter at Josette begynte å sende to lunsjpakker med gutten sin, fikk hun en telefon fra rektor som ba om at Josette kom inn på kontoret hans.

Den lille guttens mor hadde oppdaget hva Josette gjorde.

De to mødrene møttes på rektors kontor. «Jeg vet dette er ikke mye, men jeg fikk en jobb, og jeg vet at du har laget mat til min sønn,» sa hun til Josette.

LES OGSÅ
Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Josette nektet å akseptere pengene.

I stedet allierte Josette seg med volleyball-laget hun trener. Sammen samler de inn mange tusen kroner. Disse pengene går til innkjøp av lunsj til alle barna som har foreldre med dårlig råd på Dylans skole.

«Så nå, kan ingen skylde på lite penger, nå kan alle elevene spise,» sier hun.

For en fantastisk dame og for et glimrende engasjement! Slike personer trenger vi flere av, del gjerne historien, kanskje den kan inspirere noen i ditt nabolag til å gjøre noe lignende! Selv om vi bor i Norge er det mange barn som vokser opp i fattige familier.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT