Hjem Familie Sønnen ble akutt syk. Moren med bønn: – Slutt å ha fest, slutt å leke sammen

Sønnen ble akutt syk. Moren med bønn: – Slutt å ha fest, slutt å leke sammen

Amerikanske Sara Hernandez ber nå folk om å ta koronaviruset på alvor etter at hennes sønn ble alvorlig syk.

Ifølge moren, kjemper den lille gutten for livet på sykehuset. Og selv om gutten ikke er testet for koronavirus, er kapasiteten på sykehusene så sprengt, at moren føler ressursene ikke strekker til slik at hennes sønn får best mulig behandling.

Moren har lagt ut et innlegg på Facebook, der hun ber folk ta situasjonen på alvor:

«Dette er blodig alvor, mine venner. Jeg kan ikke være stille mer. Dette er ikke en rapport fra Kina. Dette handler ikke om Italia. Dette handler om landlige Pennsylvania, og hva som har vært ubehagelige overskrifter på nyhetene som nå har blitt forvandlet til mitt eget personlige mareritt.»

Akutt syk

Sønnen Cayden ble akutt syk forrige uke. Da moren ringte sykehuset for å fortelle at de var på vei til legevakten, fikk hun beskjed om ikke å komme. Hun fikk beskjed om at hun skulle ringe helsemyndighetene.

Den fortvilte moren, som selv jobber på et akuttmottak, skriver at hun ringte helsemyndighetene, og ventet i to timer før hun fikk svar. Til slutt fikk hun snakke med to personer som ikke var leger. Det eneste de kunne hjelpe med, var å gi instruksjoner for gjeldende anbefalinger.

«Alt mens mitt barn kjempet med å puste», skriver Sara.

Hadde influensa

Etter mye frem og tilbake, ble sønnen til slutt undersøkt ved legevakten. Gutten hadde en kraftig influensa.

«Og dere som sier . «det er akkurat som influensa» – nå ser dere hvor syke folk kan bli også bare med influensa! Nå legger vi til Covid-19 på det og vi har en absolutt katastrofe», skriver moren, og fortsetter:

«Dette handler ikke bare om meg eller min familie, det handler om deg.

Dette er ansiktet til en kvinne som har blitt ti år eldre de siste 15 timene.

Dette er ansiktet til et helsepersonell som går til jobb hver dag med økt risiko for å bli eksponert for sykdommer for å ta vare på deg og dine barn/foreldre/venner.»

– Slutt å ha bursdagsfest

«Dette er ansiktet til en mamma som ikke får helsehjelp til barnet sitt siden det er lav risiko for Covid-19-kontakt.

Ansiktet til en mamma som ikke er tillatt å være sammen med barnet sitt på akuttmottaket siden hun selv er ekstremt dårlig, svak, har feber og potensielt kan smitte andre.

Dette er ansiktet til et medmenneske som ber deg om å slutte å ha bursdagsfest, slutte å leke med venner, slutt å reise!

Mens dere alle er irriterte over de midlertidige ulempene og vitser om hvor slitsomt det er å være hjemme med deres barn på uviss tid, så kan ikke jeg en gang treffe mitt barn, siden han er veldig syk.

Mitt barn får ikke den helsehjelpen han trenger siden folk er redde og ikke forberedt. Vanligvis, hadde det vært en rask innleggelse for 12 timer siden på det første sykehuset vi besøkte», skriver Sara.

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com