mandag, august 10, 2020

Sønnen hennes døde i 2013. Tre år senere får hun igjen høre sin sønns hjerteslag.

Mest lest nå

I 2013 måtte Heather gjennomgå et mareritt som ingen foreldre burde oppleve. Hennes sønn, Lucas, var bare syv måneder gammel da han døde mens han ble passet av en barnevakt. Heater ville ikke at noen andre skulle måtte oppleve den forferdelige smerten det er  å miste et barn, så hun tok en rask og uegoistisk avgjørelse om å donere borte Lucas organer til tre andre mennesker i nød.

En person som fikk et organ av Lucas var den fire år gamle jenten Jordan. Hun hadde lagt flere år på sykehus på grunn av en hjertefeil. Hennes eneste sjanse til å overleve var om hun fikk en hjertetransplantasjon. Takket være Heathers beslutning om å donere bort hjertet til sin sønn så klarte Jordan seg. I det følelsesladde øyeblikket som vises i filmen nedenfor så får vi se når Heather treffer lille Jordan og hennes familie. Gjennom å holde et stetoskop mot Jordans bryst får Heather høre sin sønns hjerte som slår. Jordan gav også en teddybjørn til Heather. Hjerteslagene var spilt inn i denne bamsen.


Dette rørende øyeblikket får det virkelig til å presse på øyelokkene. Men budskapet er så viktig. Ved å bli organdonor kan man redde livet til andre mennesker!

 

130,370FansLik
1,533FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter