Forsiden Historier fra livet Sønnen gråter og gråter etter skolen - Forteller moren at lærer låser...

Sønnen gråter og gråter etter skolen – Forteller moren at lærer låser han inn i garderobeskap

-

Jeg vil tro at alle foreldre er enige med meg i at få ting er så skremmende som når barna våre gråter – og vi ikke forstår hvorfor.

En ting er hvis det har falt og slått seg, det har en naturlig forklaring, eller de er blitt skremt av noe uhyggelig, det er forståelig, men hva hvis de kommer tidlig hjem fra skolen med tårene rennende nedover kinnene?

I mange tilfeller er det lett å tenke på mobbing, og da eventuelt fra et annet barn på skolen.

Derfor var det ekstra foruroligende for den amerikanske kvinnen Kelicia, da hennes fire år gamle sønn Kelon Kohnson-Chaney ble sendt hjem fra førskolen, og han brukte resten av dagen på bare å gråte. Han gråt så mye – at han ble syk av det!

Kelicia visste at noe måtte være helt galt med sønnen. Hun visste han ikke var syk, og da hun fant sannheten bak sønnens lidelser var det mer enn hva hun kunne håndtere.

Foto: Youtube

Kelon forteller moren at han hadde fått problemer fordi han hadde begynt å le under undervisningen. Vanligvis ville skolen ha en mild straff for denne type hendelser – en såkalt «time-out», noe både Kelons lærer og lærerassistent var fullt klar over.

Men i stedet for å følge de ordinære retningslinjene, fant duoen en betraktelig mer kreativ form for avstraffelse. En straff inspirert av en bok de nettopp hadde lest for klassen som et ledd i undervisningen.

Monster i skapet 

Boken het «The After-School Monster» og handler om en liten pike som etter å ha kommet hjem fra skolen skal ha funnet et monster i skapet sitt. Hennes eneste mulighet for å bekjempe monsteret er å utfordre sitt eget mot.

LES OGSÅ
Elektrikeren tilbyr seg å hjelpe det arbeidsledige paret gratis. Så lurer de han tilbake for å gi han en overraskelse

Foto: Youtube

Kelon forteller sin mor at han hadde blitt låst inne i et garderobeskap under sin time-out. Og som om dette ikke var hardt nok for Kelon, skal læreren samtidig ha fortalt ham at det ikke var et alminnelig skap, det skal ha vært et monster i skapet, og at de ganske enkelt kalte det for «monsterskapet».

LES OGSÅ
Denne kvinnen har en genial løsning til barn som skammer seg over å bruke høreapparat

Ikke overraskende ble Kelon redd og reagerte på hendelsen, hvilket flere av klassekameratene også skal ha gjort, da de tilbrakte tid i skapet.

Når man tenker på at det er barn ned i tre fire års alderen vi snakker om her, som blir plassert og innelåst i et «monsterskap» – kanskje så lenge som fem minutter – er det lett å se hvor avskyelig denne handlingen virkelig er.

Annette Cluff, skolen rektor, sa at hun ble overrasket da hun fikk vite om det, og at hun ikke tidligere hadde hørt noe liknende og derfor heller ikke hatt muligheten til å gjøre noe med det. Hun ble oppriktig opprørt over hva moren kunne fortelle henne.

Både læreren og assistenten ble oppsagt med umiddelbar virkning, og det er forståelig!

Ingen barn skal noensinne oppleve den psykiske belastningen en slik straff som Kelon og klassekameratene hans ble utsatt for. Del hvis du er enig!

Du kan selv se innslaget i videoen nedenfor.

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. Jeg håper du koser deg og lar deg engasjere av sakene som publiseres på Sosialnytt.