Denne skolen mener at foreldrene er ansvarlig for barns oppdragelse. Nå deler en far skolens oppslag

4264

Martin Jørgensen leverte sønnen sin på skolen forrige uke, da han ble oppmerksom på en beskjed som var hengt opp i klasserommet. Martin mener beskjeden var så bra at han vil at alle foreldre skal lese den.

Beskjeden har følgende budskap:

«Vi minner alle foreldre om at det er hjemme man lærer sitt barn de magiske ordene: god dag, vær så god, unnskyld meg og takk!» 

Skolen heter Kildevældsskolen og ligger i København. De ønsker å gjøre foreldre oppmerksom på at ansvaret for å oppdra barn, faktisk ikke ligger på skolen eller lærerne, men på foreldrene. Videre har skolen skrevet:

«Det er også hjemme man lærer dem å være hederlige, ikke lyve, være presis, være flittig, være solidarisk og respektere sine venner, de eldre og alle lærere.

Hjemme lærer man også å være renslig, ikke snakke med mat i munnen og ikke kaste søppel på gulvet eller i naturen. 

Det er også hjemme man lærer å være organisert, passe på sine eiendeler og ikke røre andres. 

Her på skolen lærer vi dem dansk, matematikk, historie, geografi, fysikk, naturfag, engelsk og idrett. 

Vi forsterker kun den oppdragelsen barnet får hjemme fra sine foreldre.»

Foto: Facebook

Beskjeden til denne skolen har blitt delt tusenvis av ganger på få dager. Det er mange som diskuterer oppslaget på Facebook, men ikke alle er enig med skolen. En del foreldre mener at skolen har en vesentlig større del av ansvaret når det gjelder oppdragelse enn hva som fremkommer på dette oppslaget.

Hva mener du? Bruk kommentarfeltet på Facebooksiden vår! 

SISTE NYTT