mandag, oktober 26, 2020

Sønnen ignorerte foreldrenes råd – smittet hele familien. Nå kjemper far for livet

Mest lest nå

42 år gamle John Place, fra Florida ligger på intensiven og puster ved hjelp av respirator. Slik har det vært i to uker, etter at hans sønn trosset foreldrenes oppfordring om ikke å omgås venner, og om å bruke munnbind.

Den 21 år gamle sønnen dro hjem til en kamerat for å være sammen med en gruppe venner. I løpet av besøket har han tatt av seg munnbindet, blitt smittet av Covid-19, for så å selv smitte fem av hans familiemedelemmer.


Diabetiker

21 åringen, stemoren og hennes tre barn ble friske fra viruset etter tre uker. Slik gikk det imidlertid ikke for faren John, som er diabetiker.

John kjemper nå for livet. Foto: privat

Stemoren var bekymret for ektemannens helse og hva som ville skje dersom han ble smittet av Covid-19. Om situasjonen som nå har inntruffet, og stesønnens uvørne oppførsel sier hun til 7 News Miami:

«Jeg tryglet ham hver gang han forlot huset om å bruke maske, bruke håndsprit og å vaske hendene hyppig.»

Sønnen beroliget henne og forsikret henne om at han gjorde alt riktig.

Et øyeblikk uforsiktighet var imidlertid alt som skulle til. Etter at sønnen ble smittet testet hele familien positivt på Covid-19, og dermed kunne ingen av dem besøke John som kjempet for livet på sykehuset.

Ønsker at folk skal lære hvor fort det kan gå galt

Stemoren ønsker at det skal komme noe godt ut av deres situasjon, og ber folk om ikke å være uforsiktige og slappe for mye av under pandemien.

«Bruk i det minste maske og vask hendene så ofte som du kan,» oppfordrer hun.

USA har hittil hatt 3,64 millioner smittede og 139.128 dødsfall relatert til koronaviruset. Fremdeles settes det dystre smitterekorder og forrige fredag tok landet en ny rekord da 77638 nye tilfeller ble registrert, det høyeste tallet siden viruset brøt ut.

John har vist tegn til forbedring, men har fremdeles en lang rekonvalesenstid i vente før han kan skrives ut av sykehuset.

LES OGSÅ: Tom Hanks var koronasmittet – nå raser han mot alle som ignorerer reglene: – Skam dere!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter