in ,

Da sønnen på 2-år fikk kreft, bestemte foreldrene seg for å gifte seg i en litt uvanlig setting

Celia og Geff Kinzel valgte å fremskynde bryllupet sitt da deres lille sønn ble alvorlig syk. 

To år gamle Logan fikk hjernekreft og hadde ved fylte to år allerede gjennomgått fem runder med cellegift.

Foreldrene til Logan hadde planer om å gifte seg, men det ville være usikkert om Logan kunne delta i et fremtidig bryllup, derfor bestemte de seg for å arrangere bryllupet på sykehuset, sammen med sin elskede sønn.


Hendelsen fant sted på barnesykehuset i Ohio, USA. Sykehuset la ut dette hjerteskjærende bilde på Facebook, og det har forståelig nok fått tusenvis av kjærlighetserklæringer fra hele verden. Bildet ble tatt av bestemoren til Logan. Hun skriver:

«Jeg gikk bak dem ned gangen…De var på vei tilbake til Logans rom på sykehuset. Vi var så glad for at Logan hadde klart å delta på seremonien. Det var en fin dag for foreldrene, og et etterlengtet avbrekk fra en utrolig vanskelig tid.»

Foto: Facebook

Bestemoren forteller at hun håper dette bildet kan rette mer fokus på kampen mot barnekreft. Hun vil også vise at man kan finne glede i en hver situasjon.

«For meg betyr dette bildet mot, kjærlighet, og evnen til å finne glede og lykke i nesten alle situasjoner.»

Gladbeskjeden 

Det er nå nesten fem år siden det rørende bildet på sykehuset ble tatt. Og Logan har klart seg. I dag er han en livsglad 7-åring. Og i fjor delte moren denne gladbeskjeden på Facebook:

«Jeg vil introdusere deg for Logan! Logan er en helt fantastisk ung kreftkriger. (Han er også min bestevenn … i hvert fall fortalte han det til alle for noen år siden på vårt årlige middagsfest! 🙂 Logan har ikke bekjempet hjernekreft en gang, men to ganger! I dag er det tilfeldigvis også hans 6. BURSDAG !!!!!!!!! Kreftfamilier setter stor pris på bursdager, fordi de vet så godt hvor heldig et barn er som har muligheten til å feire et år til. Barnekreftverdenen vet at ikke alle barn er heldige nok til å få oppleve alle sine bursdager i barndommen. Bursdager er ment å feires! Hjelp oss med å feire LOGAN i dag!»

😍😍

Posted by Celia Anne on Thursday, September 3, 2020

Så godt å lese om slike historier hvor det faktisk går bra! Del gjerne videre om du også ble rørt av Logans historie!

LES OGSÅMor deler sin historie for å vise barnekreftens sanne ansikt

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

I 2009 reddet denne familien en skadet ekornbaby – 8 år senere får de en unik tilbakebetaling

Ble født med hjertet på utsiden av brystkassen – se på henne i dag