lørdag, desember 14, 2019
Historier fra livet Sønnen påstår han har en tvilling i barnehagen –...

Sønnen påstår han har en tvilling i barnehagen – Morens hjerte smelter da hun får se bilde

-

Fem år gamle Myles insisterte på at han hadde en tvilling i barnehagen. De var helt identiske med like øyne og likt hår. Så en dag, skulle det være tvillingdag i barnehagen. Da læreren sendte Myles mamma et bilde av tvillingene, smeltet hjertet hennes helt.

Klokka var 20 og Myles skulle legge seg. Den lille gutten hadde lenge snakket om at han hadde en tvillingbror i barnehagen som het Tanner. Myles mamma, Britney Tankersley, hadde aldri møtt denne tvillingbroren, men hun syntes det var morsomt at sønnen hadde en så god venn i barnehagen. En venn som han i tillegg var helt lik.

Måtte ha like klær

Men nå var klokka 20, og Myles skulle sove. Da kommer den lille gutten på at det skal være tvillingdag i barnehagen neste dag. Han og vennen Tanner skulle være tvillinger, men de måtte ha på seg like klær.

Britney tenkte at hun skulle gjøre en innsats for at sønnen skulle få en fin tvillingdag neste dag. Så klokken 21 dro hun til Walmart og kjøpte to like skjorter til guttene.

Læreren sendte bilde

Neste morgen sendte Britney sønnen avgårde til barnehagen, med en ekstra skjorte i sekken. Senere på dagen, sendte sønnens barnehagelærer et bilde av guttene . Da hun så bildet, ble hun nesten rørt til tårer.

En halv million har lik bildet

Britney la bildet ut på Facebook, og responsen lot ikke vente på seg.

«Sent i går kveld, begynte Myles å snakke om at han skulle være tvilling med en gutt i klassen på tvillingdagen, fordi de så helt like ut. De hadde like øynene og likt hår,» skriver Britney.

«Læreren deres sendte meg dette bildet i dag. Hjertet mitt smeltet. Dette er jo helt klart to veldig forskjellige barn, men Myles la ikke merke til det. Hadde ikke verden blitt et bedre sted hvis vi alle kunne se den gjennom øynene til et par femåringer», skriver hun videre.

I skrivende stund har bildet fått over en halv million likes. Og nesten 270.000 har delt bildet av de to guttene.

LES OGSÅ: 5-åringene ville ha identisk klipp – Mente det ville gjøre dem helt lik og forvirre læreren

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...