Forsiden Historier fra livet Sønnen tok et bilde av sine foreldre - Et bilde hvor de...

Sønnen tok et bilde av sine foreldre – Et bilde hvor de holder hender for aller siste gang

Uansett hva som er din historie eller situasjon, har du sannsynligvis minst en person i livet ditt som du ikke kan forestille deg å leve uten. Uansett hvordan du ser på det, er dette livet kort … men det er også en vakker mulighet til å elske, og bli elsket.

Jim Minnini, 58, fra Brockville, Ontario, ble sendt til sykehuset etter hans tredje kamp mot lungekreft. Denne gangen var det ikke mulig å gi mannen noe håp. Han ville ikke overleve.

Den samme dagen han ble innlagt på intensivavdelingen, fikk konen hans, Cindy, et hjerteinfarkt. Hun ble kjørt til sykehuset, men ikke det samme sykehuset som sin døende mann.

Reklame

Deres knuste sønner, Chris og Matthew, måtte pendle mellom sykehusene for å dele så mye tid med sine foreldre som mulig.

Da Jim fikk høre om sin kones tilstand, var han klar på at han måtte se henne. Han klarte ikke å snakke, og bruker flere timer på å skrive et notat til sykepleierne, hvor han ba om få se sin kone.

Sykehuspersonalet forsto at de var nødt til å bringe ekteparet sammen.

Dr. Chris Parker jobber på sykehuset hvor Jim var innlagt, Kingston Hospital. Han sier: “Det var et lett valg å ta. Vi måtte bringe disse to personene sammen, spesielt når begge var veldig veldig syk.”

Da Cindy hadde stabilisert seg, ble hun overført til det samme sykehuset som ektemannen var innlagt på. Hun var fortsatt under oppvåkning da Jim ble flyttet inn på rommet hennes. Han holdt henne i hånden mens hun sov.

LES OGSÅ
Kjæresteparet er 100 og 102 år gamle. Nå skal de gifte seg

I løpet av den tiden det tok før Cindy våknet opp, hadde hennes elskede mann gått bort.

Chris tok bilder av foreldrene, slik at moren kunne ha et minne om deres triste, men vakre siste øyeblikk.

Foto: Facebook / Chris Minnini

Chris forteller “Pappa ville bare holde ut til mamma kom her. Han ville ikke dra før han hadde tatt farvel med henne. Det var alt han ville, og så snart han fikk tatt farvel, kunne han dra med fred i hjertet sitt.» 

Foto: Facebook / Chris Minnini

“Når vi så dem holde hender, visste vi at det var riktig. Vi visste at det var verdt det, visste at han fikk oppfylt sitt siste ønske.»

Cindy Minnini er nå hjemme og er på bedringens vei. Det å se bilder av henne og Jim i hans siste øyeblikk har hjulpet henne med å finne fred. Jim og Cindy er et eksempel på ekte kjærlighet.

Foto: Facebook / Chris Minnini

Nyt øyeblikkene du har sammen med de du elsker og bryr deg om – benytt hver eneste mulighet!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Foreslår å øke fartsgrensene i Norge – her kan det bli lov å kjøre fortere

Nå foreslår samferdselsminister Jon Georg Dale å øke fartsgrensene på flere strekninger i Norge. Dette gjelder foreløpig seks ulike strekninger. "Riktige fartsgrenser er vesentlig for...

Jasså, trodde du sommeren var over? Nei da, denne uken får vi en ny supersommer

I starten av uka, kan vi få helt opp mot 30 varmegrader i Sør-Norge. Og mot midten av uka, når temperaturene også Nord-Norge. Har du...

Kronprinsparet feiret 18 års bryllupsdag. Slik ble Mette Marit godtatt av folket til slutt

Det var ikke bare enkelt for Mette Marit å bli kjæreste med kronprinsen, og senere hans kone og landets kronprinsesse. Men etter 18 år...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT