Hjem Musikk Sønnen til Willie Nelson synger en coverlåt av faren – Gåsehud!

Sønnen til Willie Nelson synger en coverlåt av faren – Gåsehud!

Du har sikkert allerede hørt om Willie Nelson. Etter tiår innenfor musikkbransjen er sangeren en av de mest anerkjente musikerne innenfor countrymusikk . Men foruten å være en artist, er Willie Nelson også en far.

Ikke overraskende har en av sønnene hans, Lukas, arvet farens musikalske talenter. Han startet bandet Lukas Nelson & Promise. Selv er han vokalist og gitarist for gruppen og er også låtskriver, som sin far.

I videoen nedenfor skal Lukas synge en coverversjon av «Always On My Mind».

«Always On My Mind» ble opprinnelig skrevet i 1972 og innspilt av Gwen McCrae og Brenda Lee. Men over 300 versjoner av sangen har blitt registrert og re-utgitt av dusinvis av artister. Mest kjent er nok versjonen til Elvis Presley og Willie Nelsons Grammy Award-vinnende versjon i 1982.

Det er alltid et visst press når du synger en sang som allerede har blitt sunget av noen av verdens største og mest gjenkjennelige stemmer, og det er enda mer press når en av disse stemmene tilhører faren din! Likevel takler Lukas sangen på en utrolig vakker måte.

Sjekk ut Lukas sang under og del den videre!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com