torsdag, februar 25, 2021

Sønnene hyller prinsesse Dianas minne med statue

Mest lest nå

Prins William og prins Harry har meddelt at de vil reise en statue av moren i hagen til Kensington Palace.

Nå er det 23 år siden Prinsesse Diana ble drept i en tragisk bilulykke. 1.juli 2021 vil det bli reist en statue av henne, for å hedre hennes minne og feire det som skulle vært hennes 60. fødselsdag.

Kensington Palace meddeler at statuen har blitt forsinket grunnet Koronapandeminen, men at den vil bli reist i Sunken Garden neste år, skriver BBC.


Det er den samme kunstneren, Ian Rank-Broadley, som har skulpturert dronningen på de britiske myntene, som har laget statuen av prinsesse Diana.

Kensington Palace opplyser at flere detaljer rundt statuen vil bli avslørt senere i år.

Da sønnene avslørte at statuen skal bli reist, sa de at de håper på at det vil hjelpe besøkende av Kensington Palace å reflektere rundt hvordan prinsesse Diana valgte å leve hennes liv, til glede for mange.

«Hun berørte så mange liv» sier sønnene til BBC.Prins William og prins Harry var bare 15 og 12 år da moren deres døde, 31.august i 1997.

Prinsessen var kjent som folkets prinsesse, da hun var omgjengelig og omtenksom og gjorde mye godt for mange mennesker.

Det har blitt reist flere minnesmerker etter prinsesse Dianas død. Blant annet en lekeplass på Kensington Palace, en fontene i Hyde Park og en tur sti i hagen til St. James`s Palace.

Da det var 20 år siden hennes bortgang, ble det opprettet en minnehage, som heter The White Garden på Kensington Palace.

Vi gleder oss sammen med hennes sønner til å se minnesmerke etter prinsesse Diana neste sommer!

LES OGSÅ: Prins William klarte dessverre ikke å holde løftet han ga sin mor Diana. Men han gjorde noe enda bedre

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter