Hjem Viralt Sønnens hår ble kortere og kortere uten at noen klippet ham – moren fikk seg en god latter da mysteriet ble løst

Sønnens hår ble kortere og kortere uten at noen klippet ham – moren fikk seg en god latter da mysteriet ble løst

En småbarnsmamma har gått viralt på Tik Tok etter at hun mor delte en humoristisk video der sønnens pannelugg på mystisk vis bare ble kortere og kortere.

I disse tider der mange sliter med å få endene til å møtes høres kanskje «selvklippende» hår og sparte frisørutgifter ut som en drøm. Men man lurer jo på hva som skjer, når pjokkens hår bare blir kortere og kortere.

Det var tilfellet hjemme hos den canadiske småbarnsmoren Breez Harley. I et innlegg på Tik Tok, som også er omtalt av Daily Mail, forteller hun seerne at sønnen Lander fikk kortere og kortere hår, selv om hun ikke hadde rørt panneluggen hans.

– Babyen min har langt hår og han er en gutt, og jeg har lagt merke til at luggen hans ser ut som noen har klippet den, sier hun i det korte klippet som hadde fått mer enn 2,5 millioner visninger i skrivende stund.

Hun skjønte ingen ting. Håret hans ble bare kortere og kortere. Men mysteriet ble til slutt løst:

En dag Breez var på jobb oppdaget kjæresten hva som hendte, og sendte henne en video som løste hele mysteriet.

Lander og familien har marsvin som kjæledyr, og den lille gutten er opptatt av å se på marsvinet sitt. Så Breez’ kjæreste løser mysteriet:

– Du ser at Lander legger hodet her… Og marsvinene kommer og tygger på håret hans. Se hvor ujevn luggen hans er, forteller den lattermilde kjæresten mens han filmer løsningen.

– Jeg er ganske sikker på at det er marsvinene som har klippet ham, legger han til.

Og ganske riktig – det går ikke lange tiden fra Lander legger hodet mot buret til marsvinene før de blir fanget på film i «frisørgjerningen» sin.

– Lander få hodet vekk derfra, du kommer til å bli skallet, sier kjæresten til Breez mens han ler godt.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com