in

Sønnens kommentar om morens bind får hele butikken til å gapskratte!

Barn er herlige. De sier akkurat hva de tenker uten å bry seg om hva de rundt synes. Av og til kan det resultere i pinlige episoder, men som oftest kan man kan le godt av det hele etterpå.

Sherrie Kimber hadde med seg sin fire år gamle sønn på handletur da fireåringen lirte av seg et gullkorn som fikk andre handlende til å le seg skakk. Guttungen ville gjerne hjelpe moren med å finne varene og han insisterte på å bære morens bind gjennom butikken. Da de kom til kassen utbrøt han noe som fikk mammaen til å rødme og hele kassakøen til å le.

Mammaen delte siden den lille historien på Facebook.  Hun skrive følgende:

Foto: Facebook

”Jeg får ofte spørsmål om hvilke situasjoner jeg synes er pinlige. Det er ikke ofte jeg blir flau, men i dag kan jeg bekrefte at jeg ble meget flau.

Jeg skulle en raskt tur på butikken og hadde med meg gutten min Carson. Da jeg kom til «dameavdelingen» tok jeg kjapt en pakke med Always (jentegreier) og Carson insisterte på å bære dem. Vi gikk til kassen, jeg la varene opp på båndet og snudde meg til Carson og sa: «Legg dem opp her.»


Han snudde seg mot mannen bak oss og sa (så høyt han kunne): «Dette er MAMMAS BLEIER», og så la han dem stolt på båndet. Mens mannen (og alle andre rundt) forsøkte å ikke le, snur Carson seg til meg igjen og sier: » Mamma, ikke tiss i dem da, du kan tisse på do!»

Da begynte alle rundt oss å gapskratte..

For en ærlig og herlig sjarmør!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Fikk sjokk da han fant 500.000 norske kroner i postkassen!

Han spurte en gammel dame: «Hvorfor er du alene på cruise?» Svaret hennes ga han en briljant idé!