søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Sønnens kommentar om morens bind får hele butikken til...

Sønnens kommentar om morens bind får hele butikken til å gapskratte!

-

Barn er herlige. De sier akkurat hva de tenker uten å bry seg om hva de rundt synes. Av og til kan det resultere i pinlige episoder, men som oftest kan man kan le godt av det hele etterpå.

Sherrie Kimber hadde med seg sin fire år gamle sønn på handletur da fireåringen lirte av seg et gullkorn som fikk andre handlende til å le seg skakk. Guttungen ville gjerne hjelpe moren med å finne varene og han insisterte på å bære morens bind gjennom butikken. Da de kom til kassen utbrøt han noe som fikk mammaen til å rødme og hele kassakøen til å le.

Mammaen delte siden den lille historien på Facebook.  Hun skrive følgende:

Foto: Facebook

”Jeg får ofte spørsmål om hvilke situasjoner jeg synes er pinlige. Det er ikke ofte jeg blir flau, men i dag kan jeg bekrefte at jeg ble meget flau.

Jeg skulle en raskt tur på butikken og hadde med meg gutten min Carson. Da jeg kom til «dameavdelingen» tok jeg kjapt en pakke med Always (jentegreier) og Carson insisterte på å bære dem. Vi gikk til kassen, jeg la varene opp på båndet og snudde meg til Carson og sa: «Legg dem opp her.»

Han snudde seg mot mannen bak oss og sa (så høyt han kunne): «Dette er MAMMAS BLEIER», og så la han dem stolt på båndet. Mens mannen (og alle andre rundt) forsøkte å ikke le, snur Carson seg til meg igjen og sier: » Mamma, ikke tiss i dem da, du kan tisse på do!»

Da begynte alle rundt oss å gapskratte..

For en ærlig og herlig sjarmør!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...