onsdag, september 23, 2020

Sønnens skrik vekker opp huset – Moren blir sjokkert når hun oppdager hva som er i guttens seng

Mest lest nå

Seks år gamle Tyler sov i den øverste køya i en køyeseng i sitt hjem i Macksville, Australia da han ble angrepet av en pytonslange.

Guttens rop om hjelp fikk mamma, Tammy, til å styrte inn på rommet. Synet som møtte Tammy må ha vært en helt uvirkelig opplevelse. En enorm pytonslange hadde ålt seg opp i sønnens seng og bitt den skremte seksåringen.


Foto: Tamara Thurgood / Facebook

Tyler ble bitt i hånden, og flere andre steder på kroppen, før slangen bet han i hodet. Da Tammy kom inn på rommet, hadde slangen også pakket seg rundt Tylers kropp. Heldigvis klarte Tammy å løsne slangen fra sønnen, og få ham ut av rommet.

Foto: Craig Baker / Facebook

Det rant blod fra ansiktet til Tyler. Gutten hadde ikke øynene åpen og Tammy tok han med til sykehuset, mens en fetter fikk i oppgave å bli kvitt slangen.

Familien fikk knipset noen bilder av pytonslangen som nå deles med skrekk og gru rundt hele verden.

Steve McEwan, en reptilekspert, forteller at slangen sannsynligvis oppdaget små bevegelser og varme fra Tyler og det er grunnen til at slangen oppsøkte sengen til gutten.

Heldigvis gikk det bra med den lille gutten, men familien passer nok ekstra godt på alle åpne vinduer og dører fra nå av!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter