in

Sophie Elise hadde over åtte millioner kroner i inntekter fjor

Sophie Elise faksimile: YouTube

I løpet av 2021 hadde Sophie Elise Isachsen gjennom selskapet Sophie Elise AS salgs- og driftsinntekter på 8,4 millioner kroner.

Dette kommer fram av årsregnskapet til influenseren, som først ble omtalt av økonominettstedet E24.

Året før hadde influenseren 8,6 millioner i inntekter.

Årsresultatet endte imidlertid på 3,9 millioner etter at selskapet hadde betalt 1,2 millioner kroner i skatt. Dette er en nedgang sammenlignet med 2020, da årsresultatet etter skatt endte på 4,8 millioner kroner.

I løpet av året har selskapet betalt ut 880880 kroner i lønn til to personer. Sophie Elise selv har tatt ut et utbytte på 2,5 millioner kroner, noe som er en million kroner mindre enn utbyttet hun tok ut i 2020.

Sophie Elise som først ble kjent for å drive en åpenhjertig blogg har etterhvert gitt ut tre bøker, startet eget kosmetikkmerke og nylig lanserte hun også et solbrillemerke. I fjor høst ble hun også programleder i God Kveld Norge på TV 2.

View this post on Instagram

A post shared by God kveld Norge (@godkveldnorgetv2)

Da Marthe Bratberg gikk ut i mammapermisjon tok Sophie Elise, sammen med Niklas Baarli, over ledelsen av den digitale satsingen av «God kveld Norge» på tv2.no og TV 2 Play.

Det er så mye historie rundt «God kveld Norge», og det er det jeg synes er så kult. Det er et program som jeg har en sterk relasjon til. Det har vært på så lenge jeg har sett på TV, og å få være en del av det synes jeg er sykt gøy, sa Sophie Elise om den nye utfordringen.

Og hvem vet om ikke det blir mer TV på influenseren? Til E24s Sommerprat uttalte hun nylig at hun ønsker å utvide businessen, og med tiden starte flere selskaper.

– Jeg vil være litt inne i de fleste bransjer – alt fra restaurant, til eiendom, TV, produksjon og så videre, sier hun til nettstedet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Denne parasittvepsen er nå funnet i Norge – forsker tror det kan være en god nyhet

Terje Formoe

Terje «Sabeltann» Formoe avslører sin nye, store drøm