Forsiden Kjendisnytt Sophie Elise forteller hvorfor hun har lagt inn silikon i brystene igjen

Sophie Elise forteller hvorfor hun har lagt inn silikon i brystene igjen

Det er bare et drøyt halvår siden blogger Sophie Elise Isachsen (24) fjernet silikonet hun hadde i brystene. Men det skulle ikke vare lenge. Nå har hun utført et nytt inngrep, og lagt inn nye silikonproteser.

Bloggeren fikk nylig spørsmål på bloggen sin om hun hadde lagt inn nye silikonimplantater i brystene. Da benyttet hun anledningen til å fortelle leserne sine, at ja, det hadde hun. Dette bare noen dager etter at hun skrev at hun nå ønsker å fjerne silikonen i rumpa.

«Ja, det har jeg. Planen min var hele tiden å ta ut silikonet i et halvt år, og så vurdere om jeg ville ha inn implantater igjen (som jeg også var åpen om med dere). Jeg var drittlei av å ha store pupper, det passet ikke meg, og akkurat det kunne jeg faktisk aldri gått tilbake til», skriver Isachsen.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

For første gang siden jeg startet bloggen i 2011 har jeg ordentlig ferie. FERIE!!! Null mail, null sminke, null stress, null dårlig samvittighet – bare bading og smoothies ❤️❤️❤️ vil ikke hjem på lørdag 😭

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

Reklame

Likte de små brystene

Sophie Elise skriver videre at hun likte å ha små bryster, men at huden på det ene brystet ikke trakk seg tilfredsstillende sammen etter at hun fjernet implantatene.

LES OGSÅ
Sigrid Raabe hylles for overraskende raider på Øya-festivalen

«Det var rart å ha en høyre pupp som var «perfekt» og ungdommelig, mens en som så ut som en sprengt ballong. Jeg trodde begge skulle bli fine, men det viste seg at de ikke ble det, sikkert fordi jeg hadde mye mer silikon i det ene enn det andre, eller at jeg ikke var nøye nok etter operasjonen og gikk raskt tilbake til trening», skriver hun, og legger til at hun egentlig bare hadde tenkt å ta implantat i det ene brystet, men at kirurgen mente det ville blitt rart.

«Ser og føles helt naturlig»

«Så, jeg har den minste silikonen det er mulig å ha, 70-80 gram (om jeg husker riktig) som er en ganske stor kontrast til 430 gram, som jeg hadde før. Jeg trodde jeg hadde 200 gram før, så det er litt av en feilberegning fra meg. Jeg har faktisk ikke gått opp noen størrelser, og er enda 70B. Er liksom null forskjell på det ene brystet og stor forskjell på det andre, skikkelig rart. Det både føles og ser naturlig ut», avslutter bloggeren.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT