Hjem Kjendisnytt Sophie Elise: -Hvis man tror at jeg er en bortskjemt bitch, så vil man nok få et positivt inntrykk

Sophie Elise: -Hvis man tror at jeg er en bortskjemt bitch, så vil man nok få et positivt inntrykk

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Innspillingen av Farmen Kjendis 2022 er allerede i gang. Influenser Sophie Elise Steen Isachsen (26) er blant deltakerne.

– Jeg tror og håper at jeg er en medgjørlig person, og at det vil skinne gjennom. Hvis man tror at jeg er en bortskjemt bitch, så vil man nok få et positivt inntrykk, sier Sophie Elise i et intervju med TV 2.

Hun innrømmer at hun kommer til å savne mange ting fra 2021 når hun sammen med en rekke andre kjendiser drar 100 år tilbake i tid. Men mobilen, den gleder hun seg til å legge fra seg.

LES OGSÅ: Dette er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»

Sophie Elise har flere ganger satt i gang debatt i norske medier. Hun håper å unngå krangler og konflikter inne på kjendisgården.

– Jeg er ikke en kranglete person egentlig. Når vi er der så har vi veldig lite mat og energi, så hvis noen er ufine med meg så vil jeg nok kanskje bare overse det. Men hvis noen er ufine mot andre blir det vanskelig å bare høre på, sier hun til TV 2.

Hun legger til at hun blir sint om noen er forhåndsdømmende og ikke gir andre en sjanse.

–Eller hvis noen er homofobe eller kjønnsdiskriminerende, sånne ting er jævlig irriterende, sier hun.

 «Farmen Kjendis» spilles inn i Aremark kommune i Viken. De 12 kjendisene som er med i årets innspilling er samlet på den samme gården som ble benyttet i den femte sesongen av «Farmen».

https://www.instagram.com/p/nBU4h7HHFh/

Innspillingen av «Farmen» er ennå ikke i gang. TV2 og produksjonsselskapet Strix kunne for kort tid melde om at planleggingen er i gang, og at det er rekordstor pågang for å være med i det populære reality-programmet: De har mottatt over 7.200 søknader fra folk som ønsker å delta.

Når innspillingen av årets «Farmen»-sesong starter vil den foregå på Steinsjøen gård, som ligger på grensen mellom Østre Toten og Hurdal kommune. Steinsjøen gård består av et hovedhus, samt flere driftsbygg, og en gårdsplass.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com