Hjem Kjendisnytt Sophie Elise innlagt på sykehus like før termin

Sophie Elise innlagt på sykehus like før termin

Det var i november influenseren Sophie Elise Steen Isachsen valgte å dele at hun er gravid. Nå er hun innlagt på sykehus.

Nyheten om graviditeten ble sluppet på hennes egen Instagramkonto, samt i et interju med Elle som laget en reportasje om leiligheten til Sophie Elise. På Instagram skrev hun “Så takknemlig for det lille mennesket som vokser i magen min, 2024 blir litt av et år.”

I intervjuet med Elle kunne Sophie Elise avsløre at terminen er i slutten av april. Det nærmer seg altså med stormskritt. Men etter noen dagers stillhet på sosiale medier, var det mange som begynte å bli bekymret for om noe var galt. Onsdag kveld oppdaterte hun derfor følerne sine på Snapchat.

– Som dere kan se, så har jeg ikke født. Jeg er så utrolig nærme termindato nå, det kan skje hver dag, så jeg skjønner at man lurer når jeg ikke oppdaterer, sier hun i videoen.

Sophie Elise
Foto: Sophie Elise / Snapchat

Sovehjelp på sykehuset

Sophie Elise fortalte også at hun har hatt det tøft psykisk, med symptomer som kvalme og sterke smerter. Derfor tok hun kontakt med St. Olavs Hospital, hvor hun fikk valget mellom å ta allergimedisin hjemme eller komme inn for å få hjelp til å sove. Hun valgte det sistnevnte.

– I natt sov jeg på sykehuset, og vi gjorde også diverse undersøkelser av babyen, sa hun.

Under oppholdet ble det gjort aktivitetsmålinger på babyen, som viste mye liv i magen, til stor glede for den vordende moren.

– Da grafen viste så mye aktivitet tenkte jeg at det var spennende, og jeg ble gira. Både jeg og babyen har det veldig fint.

Sophie Elise benyttet også tiden på sykehuset til å få noen timer søvn med hjelp av sovemedisin, og hun brukte onsdagen til å blant annet trene.

Sophie Elise
Foto: Sophie Elise / Snapchat

Influenseren skrøt også over hvor godt ivaretatt hun av personalet på St. Olavs.

– Nå har jeg fått vært på sykehuset og møtt mange av dem som jobber der. Det har vært så fint, og jeg har fått en feeling av hvordan det blir. Det er surrealistisk å tenke at han er her snart.

Sophie Elise
Foto: Sophie Elise / Snapchat

Sophie Elise innrømmer at hun har vært nervøs for fødselen og for å være mor, men erfaringene fra sykehuset har beroliget henne noe.

Så da er det bare å ønske lykke til med innspurten og den faktisk fødselen!

  1. Sophie Elise
  2. Sophie Elise
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com