Hjem Kjendisnytt Sophie Elise Isachsen er blitt mamma – Deler herlige nyfødtbilder

Sophie Elise Isachsen er blitt mamma – Deler herlige nyfødtbilder

Influenseren Sophie Elise Isachsen har blitt mamma, noe hun selv bekreftet på Snapchat. Etter tidligere å ha delt nyheten om at hun og samboeren Vegard Jørstad ventet barn, kunngjorde hun i dag ankomsten av parets sønn.

På Snapchat delte Isachsen gleden over den nye tilveksten til familien: «Så kom han endelig til verden, vår lille sønn,» skrev hun.

Babyen ble født klokken 08.50 den 29. april, til foreldrenes store lykke.

«Han er så fin og ikke minst så rolig og snill. Jeg var veldig i sjokk da han kom ut, og det tok meg ganske mange timer å lande etterpå,» fortsatte hun.

«Baby H. Tusen takk for alle fine meldinger,» skriver Sophie Elise til bildet nedenfor på Snapchat.

Foto: Sophie Elise / Snapchat

Fra barndomskjærester til foreldre

Sophie Elise og Vegard, som var barndomskjærester da de var 15 år gamle, har gjenopplivet deres tidligere forhold og nå stifter de altså familie sammen. I mai 2023 åpnet Isachsen opp om sin nye flamme, som da var ukjent for offentligheten, og uttrykte stor takknemlighet for Jørstad.

«Og har heller aldri i mitt liv vært så takknemlig for et menneske som jeg er for Vegard nå. Så trygg og fin. Jeg skal fortelle mer senere, men nå må kroppen leges, bli kjent med sønnen vår og alt som er nytt,» skriver hun til bildet nedenfor.

Foto: Sophie Elise / Snapchat

Mistet et barn

Dette er ikke første gang paret har ventet barn. Tidligere åpnet Isachsen opp om en spontanabort de opplevde, en hjerteskjærende hendelse de delte i podcasten «Sophie Elise – snart mamma».

– Da kollapset jeg ganske hardt på arbeid. Jeg gråt meg i hjel, fortalte Jørstad om den tunge dagen.

Selv etter å ha blitt gravid igjen to måneder senere, var Isachsen bekymret for å oppleve et nytt tap. Men så gikk det heldigvis så bra!

Kontrovers rundt morkaken

Under graviditeten vakte Isachsen oppmerksomhet med sine planer om å spise sin egen morkake, en praksis det er delte meninger rundt. Kritikere som journalist og forfatter Ingeborg Senneset, og Isabelle Ringnes uttrykte skepsis og bekymring over at dette kunne bli en trend. Tidligere har også kjendiser som Kim Kardashian og Chrissy Teigen delt sine erfaringer med å konsumere morkake i ulike former.

Vi gratulerer så mye med en herlig og skjønn liten gutt!

  1. Sophie Elise
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com