Hjem Kjendisnytt Sophie Elise med gladmelding: – Så takknemlig

Sophie Elise med gladmelding: – Så takknemlig

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Influenseren Sophie Elise Steen Isachsen er gravid. Det bekrefter hun på egen Instagramkonto.

Magasinet Elle har laget en reportasje om leiligheten til Sophie Elise – og babynyheten, som også deles av Sophie Elise selv.

– Jeg tror det er en mening med alt… Dette er den lille brikken som har manglet i livet mitt, sier hun i Elle-intervjuet.

På sin egen Instagram skriver hun «Så takknemlig for det lille mennesket som vokser i magen min, 2024 blir litt av et år.

I intervjuet med Elle forteller Sophie Elise at hun er cirka 4 måneder på vei, og at terminen er i slutten av april. 

– Jeg har allerede begynt å se etter barnehageplass og jeg har en skuff hjemme med små babyklær i, men babyen kommer ikke til å få sitt eget rom helt enda, det blir først når vi flytter tilbake til Oslo, forteller hun.

Og om kjæresten kan hun også avsløre at dette er er førstes gang hun har vært sammen med en mann og tenkt at dette skal bli pappaen til barna hennes.

I sommer skulle influenseren ha et lengre opphold ti Trondheim. Etter planen skulle hun bli noen måneder i kjærestens hjemby. Men overfor Nettavisen bekreftet Sophie Elies nylig at det har skjedd noen endringer i flytteplanene: Hun blir værende i Trondheim i nesten ett år til.

– Det ble nylig bestemt at jeg skal være der ett år. Jeg skal være der til juni, istedenfor september, som jeg egentlig skulle, uttalte Sophie Elise Isachsen til Nettavisen.

I september postet Sophie Elise et bilde som satte helt fyr på kommentarfeltene. Hun holdt seg på mangen på et bilde som hun delte på Snap – og dermed var det mange som lurte på om hun hintet om en graviditet.

Ifølge Dagbladet innrømmet hun podkasten «Jennie & Karianne» der hun snakket med Jennie Sofie Lie Pickl og Karianne Vilde Wølner at barn er noe hun ønsker seg.

– Jeg har superlyst på barn i framtida, og det har jeg hatt lenge, men jeg føler jeg aldri har stått helt inne for det. Det fordi det ikke har passet med livet mitt. Jeg har heller aldri hatt en kjæreste jeg har hatt lyst å få det med, før nå, fortalte hun ifølge avisa i podkasten.

Nå er det imidlertid klart at barnet er på vei.

– dette er virkelig det største som har skjedd meg, og jeg er så takknemlig for at jeg får lov til å oppleve dette sammen med kjæresten min, Vegard. Nå starter det hittil viktigste kapittelet i våre liv, sier hun til Elle

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com