torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Sophie Elise med ny TV-serie - Vil provosere

Sophie Elise med ny TV-serie – Vil provosere

-

Blogger Sophie Elise Isachsen (24) er i gang med en ny serie på TV 2 – «Sophie Elise tester Norge». Hun håper serien vil både engasjere og provosere seerne.

«Jeg håper serien vil gjøre at unge mennesker, og voksne, blir både engasjert og provosert, og kanskje åpner øynene litt for saker man ikke tenker så mye over i hverdagen. Tanken var jo å lage et program om politikk, men det har blitt, for meg, et sterkt program om møter med mennesker som er både modige, provoserende, annerledes enn meg og åpne», sier Sophie Elise til TV 2.

Serien tar blant annet for seg temaer som abort, eldreomsorg og klima.

«Jeg har fått gå inn i situasjoner jeg aldri har vært i, og møtt mennesker jeg kanskje ikke helt forsto meg på før», sier bloggeren videre.

Serien har premiere TV 2 Sumo mandag 26. august, og den er i fem episoder.

Første gang som programleder

Sophie Elise er ikke ukjent med å være på TV-skjermen. Hun var med i dokuserien «Bloggerne» i fem sesonger. Hun har også hatt sin egen serie «Sophie Elises verden», som gikk i to sesonger. I fjor var hun også med i «Skal vi danse». Likevel forteller Sophie Elise at dette blir annerledes.

«Dette er første gang jeg prøver meg som programleder, det er annerledes», sier hun.

«Her er det ikke nødvendigvis jeg som står i fokus, men heller møtet mellom meg og andre. Siden situasjonene er så nye, er det definitivt en ny side av meg for offentligheten. Jeg tror derimot de som har fulgt meg aller nærmest kjenner igjen denne siden veldig godt. Nemlig den politiske, engasjerte og åpne siden av meg», sier hun videre.

Får se en ny side av Sophie Elise

Serien er produsert av dokumentarfilmskaper Mari Storstein i Novemberfilm.

«I «Sophie Elise tester Norge» vil vi se Sophie Elise i situasjoner vi ikke har sett henne i tidligere. Hun går inn i omdiskuterte og tabubelagte temaer, og møter mennesker hun er nysgjerrig på eller sterkt uenig med», sier Mari til TV 2.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...