in ,

Sophie Elise om «Farmen»-deltager: − Jeg vet at det er rykter om oss

farmen 2022
Deltakerne i Farmen kjendis 2022. Foto: Tv 2.

En ny sesong av «Farmen kjendis» er godt i gang på TV2, og for noen av deltagerne ble det en tøff start på oppholdet.

Sophie Elise Isachsen (27) er en av deltagerne i årets sesong. Isachsen kjente på ensomhet under starten av Farmen-oppholdet.

– Jeg husker veldig godt hvordan det var da. Jeg hadde ikke lyst til å være der i det hele tatt. Jeg følte at alle andre ble veldig nære, men min oppgave med dyrene var ganske ensom i starten, og jeg var redd for å ikke komme inn i gjengen, sier Sophie Elise Isachsen (27) til VG om de første dagene på gården.


Slutt med kjæresten etter Farmen

Da innspilling var over, ble det slutt mellom Isachsen og ex-kjæresten Kasper Kristoffersen (27).

Isachsen forteller at hun allerede etter første dag på gården skjønte at det måtte bli slutt mellom de to. Hun forteller at det siste året de var sammen, skjedde det mye.

– Det ble nesten slutt, så ble vi sammen og så nesten slutt igjen. Vi var veldig ferdig som kjærester, og begge visste det, forteller hun.

– Da jeg kom ut, uavhengig av hva som skjedde der, var det over med en gang. Da brukte jeg mange uker og måneder sammen med Kasper. Vi la alle kortene på bordet om alt som hadde vært i vårt forhold. Og det gjør jo at vi i dag har respekt og forståelse for hverandre, sier hun til VG.

Rykter

I sommer ble det spekulert i om det hadde oppstått en romanse mellom Isachsen og Isak Dreyer (27), kjent fra «Norges tøffeste». Til det svarer Sophie Elise:

– Jeg vet at det er rykter om oss, og hvis man lurer på hva som skjedde på «Farmen», så får man bare se på «Farmen» da. Det kommer jo der.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

farmen 2022

«Mini» Jacobsen rasende etter at TV 2 viste dette klippet fra Farmen

Sjarmerer med «Dance Monkey» på The Voice Kids