Forsiden Kjendisnytt Sophie Elise ønsker å fjerne silikonen i rumpa

Sophie Elise ønsker å fjerne silikonen i rumpa

I januar i år, skapte blogger Sophie Elise Isachsen (24) store overskrifter da hun fjernet silikonen i brystene sine. Nå vurderer hun også å fjerne silikonen hun har i rumpa.

Det er i den nye podcast-episoden som kom ut tirsdag, at Sophie Elise snakker om silokonen hun har i rumpa.

«Men det har jo ikke virket som at du har vært plaget med det», sier venninne og podcast-kollega Fetisha Williams.

Reklame

«Du har helt rett. Jeg har ikke vært misfornøyd», sier Sophie Elise.

«Men jeg satt og tenkte på tanten min, som er i 50-årene og petit, sånn som meg. Og så tenkte jeg: Fy faen som hun hadde sett ut om hun hadde hatt denne rumpa. Det hadde vært helt jævlig. Men så tenkte jeg: Det kommer jo til å bli meg. Jeg må jo skjønne at jeg skal bli 50 år en gang», sier hun videre.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Sommeren min har vært så langt ifra «goals» som man får det. Jeg har for det meste vært alene, stirret i taket, irritert meg over det fine været, full av kviser, og alle andre ser ut til å ha gjøre noe fancy eller er fulle på festival.. jeg pleier ofte å bli spurt om råd på hva man gjør om en dårlig dag kommer, og rådene mine er alltid det samme. «Gå en tur, se på en serie du liker, spis masse is», men jeg klarer ikke å følge dem selv.. vel, før nå! I dag skal jeg prøve å leve mitt beste, simple liv. Dette er min sommer, ikke så goals som alle andre på insta, men det er iskrem og gamle episoder av ugly betty❤️☀️

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

Vil ikke ha hengerumpe

Sophie Elise sier videre at man tenker ikke sånn når man er ung, men at ettersom hun har blitt eldre, har hun også begynt å tenke på konsekvenser av det hun gjør.

LES OGSÅ
Klæbo og kjæresten med gledelig nyhet

«Man tenkte jo ikke sånn når man er ung. Jeg vil ikke ha silikon i rumpa når jeg er 50 år. Og skal rumpa ha en sjanse til å trekke seg tilbake igjen til slik den var, så må jeg fjerne den nå. Og det har vært min konklusjon i dette. Det handler ikke om at jeg angrer, men jeg vil ikke være 50 år med hengerumpe», sier hun.

«Livet uten silikon er bra»

Etter at bloggeren fjernet silikonen i brystene, stilte hun opp toppløs på forsiden til gateavisa Natt og Dag.

«Jeg følte meg veldig sexy da jeg var på shooten. Du kan føle deg sexy uten å være perfekt. Dette var en måte å bevise for meg selv noen ting, nå med puppene», sa hun til VGTV den gang.

«Livet uten silikon er bra. Nå elsker jeg det, og kunne ikke tenkt meg å gå tilbake», sa hun videre.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT