fredag, desember 13, 2019
Kjendisnytt Sophie Elise ønsker å fjerne silikonen i rumpa

Sophie Elise ønsker å fjerne silikonen i rumpa

-

I januar i år, skapte blogger Sophie Elise Isachsen (24) store overskrifter da hun fjernet silikonen i brystene sine. Nå vurderer hun også å fjerne silikonen hun har i rumpa.

Det er i den nye podcast-episoden som kom ut tirsdag, at Sophie Elise snakker om silokonen hun har i rumpa.

«Men det har jo ikke virket som at du har vært plaget med det», sier venninne og podcast-kollega Fetisha Williams.

«Du har helt rett. Jeg har ikke vært misfornøyd», sier Sophie Elise.

«Men jeg satt og tenkte på tanten min, som er i 50-årene og petit, sånn som meg. Og så tenkte jeg: Fy faen som hun hadde sett ut om hun hadde hatt denne rumpa. Det hadde vært helt jævlig. Men så tenkte jeg: Det kommer jo til å bli meg. Jeg må jo skjønne at jeg skal bli 50 år en gang», sier hun videre.

Vil ikke ha hengerumpe

Sophie Elise sier videre at man tenker ikke sånn når man er ung, men at ettersom hun har blitt eldre, har hun også begynt å tenke på konsekvenser av det hun gjør.

«Man tenkte jo ikke sånn når man er ung. Jeg vil ikke ha silikon i rumpa når jeg er 50 år. Og skal rumpa ha en sjanse til å trekke seg tilbake igjen til slik den var, så må jeg fjerne den nå. Og det har vært min konklusjon i dette. Det handler ikke om at jeg angrer, men jeg vil ikke være 50 år med hengerumpe», sier hun.

«Livet uten silikon er bra»

Etter at bloggeren fjernet silikonen i brystene, stilte hun opp toppløs på forsiden til gateavisa Natt og Dag.

«Jeg følte meg veldig sexy da jeg var på shooten. Du kan føle deg sexy uten å være perfekt. Dette var en måte å bevise for meg selv noen ting, nå med puppene», sa hun til VGTV den gang.

«Livet uten silikon er bra. Nå elsker jeg det, og kunne ikke tenkt meg å gå tilbake», sa hun videre.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...