Hjem Historier fra livet Sørgende far publiserer hjerteskjærende advarsel etter at han mistet sin 20-år gamle sønn

Sørgende far publiserer hjerteskjærende advarsel etter at han mistet sin 20-år gamle sønn

Del
X

Mike Stollings mistet sin 20 år gamle sønn, han har lovet seg selv å ikke la sorgen knekke seg, men i stedet advare andre og forsøke å redde liv.

Stollings lastet opp et bilde av sin 20 år gamle sønn Jeramie Ratliff på Facebook bare noen få timer etter at sønnens kropp kom til begravelseshuset.

Stollings fant mot i det faktum at han visste at han kunne spre ordet og forhåpentligvis forhindre at andre foreldre må oppleve det samme som han selv.

Jeramie døde av en overdoserte med narkotika etter å ha slitt med avhengighet i en periode.

Han gikk i behandling, men klarte aldri å bli kvitt den dødelige vanen. Jeramie etterlot seg en 10 måneder gammel sønn.

Foto: Mike Stollings/Facebook

Sammen med bildet av sin døde sønn, skrev Mike følgende gripende innlegg på Facebook: 

«La oss ta en titt på hvor morsomme stoffer er …………… Dette er min sønn omtrent en time etter at begravelseshuset fikk ham levert på mandag ettermiddag. Da vi fant han død hadde han blødd ut av ørene, håret var fult av blod og munnen full av skum. Kroppen var så kald at han det kjentes ut som han hadde lagt i et kjøleskap. Min kalde, døde sønn. Far til en 10 måneder gammel gutt.

Barnebarn til 3 levende besteforeldre. Stebror til 2. Halvbror til 3. Sønn til 2 levende foreldre. Alt er helt ødelagt. Lille Asher er for ung til å vite hva som skjer, men vil leve livet sitt mens han lurer på hvordan det ville være å kjenne sin pappa. Så mange av dere vet at Jeramie var ganske åpen om sitt forhold til LSD.

Han var litt mer tyst om sin kjærlighet til dextrometorfan. Til tross for bedende ord og oppmuntring fra meg og mange andre i familien, trengte han rusen og ble besatt av det ………… Jeg vet at ikke alle som tar narkotika, kommer til å dø av det. Men mange gjør det.

Jeramie trodde han hadde det under kontroll. Han trodde han var smartere enn stoffet og hadde mer kontroll enn stoffet. Nå ligger han i et kjøleskap på et begravelseshus. Jeg vil aldri få muligheten til å gå tur eller sykle sammen med han igjen.

Han vil aldri få muligheten til å se sin sønn vokse opp. Til dere som bare har det litt moro i ny og ne; Tenk for et sekund på hvordan det er med de som er rundt deg og har psykiske problemer. Som Jeramie, han hadde litt mental bagasje som jeg selv ikke kan forstå. Ved å feste med disse menneskene oppfordrer du dem og gjør dem i stand til å gjøre det for å bruke stoff som en flukt.

Folk som har behov for en slik flukt er de siste menneskene som bør bruke stoff. Disse menneskene trenger faktisk hjelp. Disse menneskene trenger oppmuntring til å bli frisk på sunne måter. De trenger å føle ekte kjærlighet og oppløftende oppmuntring, ikke oppmuntring til å bli høy igjen.

Tenk på hvilken innflytelse du har på disse menneskene. Bidra til å gjøre noe positivt fra denne tragedien. Gå bort fra denne livsstilen. Finn noen som elsker deg og be dem om hjelp.

Ikke la dette bli deg. Ikke gjør dette til familien din. Bruk vår smerte og angst. Lær av det. Vend deg til noen du elsker. Få hjelp. Hvis du ikke har noen du tror kan hjelpe kan du sende en til melding meg. Jeg vil gjøre alt i min makt for å hjelpe deg. Det er ikke for sent å redde deg selv og din familie fra å oppleve dette marerittet. Tro meg når jeg sier at du ikke vil oppleve dette, og du vil ikke at dine kjære må oppleve denne angsten og sorgen.

Jeg kommer til å bruke resten av mitt liv til å gruble på hva jeg som pappa kunne gjort annerledes.»

Den brutale sannhet 

Til nyhetskanalen WHIO har Mike forklart hvorfor han delte historien om sønnen.

«Det er den brutale, kalde virkelighet. Folk trenger å se sannheten. Dop handler ikke om å ha det gøy, føle seg bra og henge med venner. For mange ganger ender det som dette,» forteller Mike og legger til at det alltid vil være en skyldfølelse hos foreldrene når slikt skjer.

«Jeg kommer til å bruke resten av livet mitt på å prøve å finne ut hva jeg kunne gjort annerledes.»

LES OGSÅ: 20 år gamle Anton fikk plutselig hjertestopp – nå advarer han mot den populære drikken

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com