fredag, november 22, 2019
Historier fra livet Sørgende far publiserer hjerteskjærende advarsel etter at han mistet...

Sørgende far publiserer hjerteskjærende advarsel etter at han mistet sin 20-år gamle sønn

-

Mike Stollings mistet sin 20 år gamle sønn, han har lovet seg selv å ikke la sorgen knekke seg, men i stedet advare andre og forsøke å redde liv.

Stollings lastet opp et bilde av sin 20 år gamle sønn Jeramie Ratliff på Facebook bare noen få timer etter at sønnens kropp kom til begravelseshuset.

Stollings fant mot i det faktum at han visste at han kunne spre ordet og forhåpentligvis forhindre at andre foreldre må oppleve det samme som han selv.

Jeramie døde av en overdoserte med narkotika etter å ha slitt med avhengighet i en periode.

Han gikk i behandling, men klarte aldri å bli kvitt den dødelige vanen. Jeramie etterlot seg en 10 måneder gammel sønn.

Foto: Mike Stollings/Facebook

Sammen med bildet av sin døde sønn, skrev Mike følgende gripende innlegg på Facebook: 

«La oss ta en titt på hvor morsomme stoffer er …………… Dette er min sønn omtrent en time etter at begravelseshuset fikk ham levert på mandag ettermiddag. Da vi fant han død hadde han blødd ut av ørene, håret var fult av blod og munnen full av skum. Kroppen var så kald at han det kjentes ut som han hadde lagt i et kjøleskap. Min kalde, døde sønn. Far til en 10 måneder gammel gutt.

Barnebarn til 3 levende besteforeldre. Stebror til 2. Halvbror til 3. Sønn til 2 levende foreldre. Alt er helt ødelagt. Lille Asher er for ung til å vite hva som skjer, men vil leve livet sitt mens han lurer på hvordan det ville være å kjenne sin pappa. Så mange av dere vet at Jeramie var ganske åpen om sitt forhold til LSD.

Han var litt mer tyst om sin kjærlighet til dextrometorfan. Til tross for bedende ord og oppmuntring fra meg og mange andre i familien, trengte han rusen og ble besatt av det ………… Jeg vet at ikke alle som tar narkotika, kommer til å dø av det. Men mange gjør det.

Jeramie trodde han hadde det under kontroll. Han trodde han var smartere enn stoffet og hadde mer kontroll enn stoffet. Nå ligger han i et kjøleskap på et begravelseshus. Jeg vil aldri få muligheten til å gå tur eller sykle sammen med han igjen.

Han vil aldri få muligheten til å se sin sønn vokse opp. Til dere som bare har det litt moro i ny og ne; Tenk for et sekund på hvordan det er med de som er rundt deg og har psykiske problemer. Som Jeramie, han hadde litt mental bagasje som jeg selv ikke kan forstå. Ved å feste med disse menneskene oppfordrer du dem og gjør dem i stand til å gjøre det for å bruke stoff som en flukt.

Folk som har behov for en slik flukt er de siste menneskene som bør bruke stoff. Disse menneskene trenger faktisk hjelp. Disse menneskene trenger oppmuntring til å bli frisk på sunne måter. De trenger å føle ekte kjærlighet og oppløftende oppmuntring, ikke oppmuntring til å bli høy igjen.

Tenk på hvilken innflytelse du har på disse menneskene. Bidra til å gjøre noe positivt fra denne tragedien. Gå bort fra denne livsstilen. Finn noen som elsker deg og be dem om hjelp.

Ikke la dette bli deg. Ikke gjør dette til familien din. Bruk vår smerte og angst. Lær av det. Vend deg til noen du elsker. Få hjelp. Hvis du ikke har noen du tror kan hjelpe kan du sende en til melding meg. Jeg vil gjøre alt i min makt for å hjelpe deg. Det er ikke for sent å redde deg selv og din familie fra å oppleve dette marerittet. Tro meg når jeg sier at du ikke vil oppleve dette, og du vil ikke at dine kjære må oppleve denne angsten og sorgen.

Jeg kommer til å bruke resten av mitt liv til å gruble på hva jeg som pappa kunne gjort annerledes.»

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Sønnen påstår han har en tvilling i barnehagen – Morens hjerte smelter da hun får se bilde

Fem år gamle Myles insisterte på at han hadde en tvilling i barnehagen. De var helt identiske med like...

Telefonsvindleren sa at datamaskinen hennes hadde virus. Svaret hennes tok tyren ved hornene

De siste årene har det vært mye snakk om svindlere som ringer deg opp og utgir seg for å...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med...

Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Milo ble født av en tenåringsmamma som ikke hadde mulighet til å ta vare på han. Derfor ga hun...

Sørgende foreldre saksøker prest for å ha ødelagt begravelsen til deres 18-år gamle sønn

Da familie og venner av 18-år gamle Maison Hullibarger skulle ta et siste farvel under begravelsen hans forrige desember,...

Golden Retriever ble hard skadet under lek – nå advarer eieren mot dette som leketøy for hunder

Alle som har hunder vet at noe av det våre firbente venner elsker mest er å leke. Men noen...