mandag, juni 1, 2020

Sørgende mor ber om et tegn fra sin døde sønn – Så filmer hun dette utrolige øyeblikket ved graven hans!

Mest lest nå

Nasjonalgarden kalles inn for å dempe demonstrasjonene i Minneapolis

Guvernøren i Minnesota kalte inn nasjonalgarden på torsdag da demonstrasjonene ble for mye for politiet. Demonstrasjonene startet i protest for drapet...

Katten med «to ansikter» har sjarmert en hel verden

Den 28 mars 2017 ble en spesiell katt født i Frankrike. Katten som har fått navnet Narnia ble kjent etter at eieren, Stephanie Jimenez, publiserte bilder...

Da Jack Robinson var fire år gammel, forlot han sin tvillingbror, søstre, mor og far. I januar 2014 ble Jack diagnostisert med hjernesvulst og før sin femte fødselsdag gikk han tragisk nok bort. 

Det har snart gått fire år siden Jack døde. Den 1 april 2017 besøke mamma, Marie, graven hans. Det var på denne datoen akkurat tre år siden Jack forlot denne verden. Da Marie nærmet seg graven, sa hun fire ord som skulle forandre livet hennes for alltid.

Foto: Facebook


Med skjelvende stemme ba Marie sønnen om å gi henne et tegn. Øyeblikket som fulgte var uforglemmelig.

Her forteller Marie selv hva som skjedde:

«Et liten rødstrupe flydde rundt meg, og forsøkte å lande på meg. Til slutt landet den på foten min, han virket ikke redd i det hele tatt. Så fløy han videre og satte seg på en nærliggende gravstein. Da tok jeg frem telefonen min for å filme det som skjedde. Han fløy tilbake til meg og landet på hånden min.»

Foto: Facebook

«Han stirret meg direkte i ansiktet og på ett tidspunkt landet han på skulderen min og pirket meg et par ganger.»

Foto: Facebook

Den normalt så sjenerte fuglearten var så nærgående og lite redd Marie at hun er sikker i sin sak. Rødstrupen måtte være det tegnet hun nettopp hadde bedt Jack om å sende.

«Dette øyeblikket rørte meg til tårer. Jeg tolker det som et tegn fra Jack.”

Uansett hva du mener om dette øyeblikket, har en sørgende mor fått en følelse av fred etter et usannsynlig møte som ga henne håp igjen. Var dette et tegn fra Jack? Hvem kan vite. Alt vi vet er at den lille rødstrupen gjorde mer for Marie i dette øyeblikket enn ord noensinne kunne gjort.

Se det utrolige øyeblikket i videoen under, og del videre på Facebook!

129,767FansLik
1,363FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter