Hjem Historier fra livet Sørgende mor ber om et tegn fra sin døde sønn – Så filmer hun dette utrolige øyeblikket ved graven hans

Sørgende mor ber om et tegn fra sin døde sønn – Så filmer hun dette utrolige øyeblikket ved graven hans

Da Jack Robinson var fire år gammel, forlot han sin tvillingbror, søstre, mor og far. I januar 2014 ble Jack diagnostisert med hjernesvulst og før sin femte fødselsdag gikk han tragisk nok bort. 

Den 1 april 2017 besøke mamma, Marie, graven hans. Det var på denne datoen akkurat tre år siden Jack forlot denne verden. Da Marie nærmet seg graven, sa hun fire ord som skulle forandre livet hennes for alltid.

Foto: Facebook

Med skjelvende stemme ba Marie sønnen om å gi henne et tegn. Øyeblikket som fulgte var uforglemmelig.

Her forteller Marie selv hva som skjedde:

«Et liten rødstrupe flydde rundt meg, og forsøkte å lande på meg. Til slutt landet den på foten min, han virket ikke redd i det hele tatt. Så fløy han videre og satte seg på en nærliggende gravstein. Da tok jeg frem telefonen min for å filme det som skjedde. Han fløy tilbake til meg og landet på hånden min.»

Foto: Facebook

«Han stirret meg direkte i ansiktet og på ett tidspunkt landet han på skulderen min og pirket meg et par ganger.»

Foto: Facebook

Den normalt så sjenerte fuglearten var så nærgående og lite redd Marie at hun er sikker i sin sak. Rødstrupen måtte være det tegnet hun nettopp hadde bedt Jack om å sende.

«Dette øyeblikket rørte meg til tårer. Jeg tolker det som et tegn fra Jack.”

Uansett hva du mener om dette øyeblikket, har en sørgende mor fått en følelse av fred etter et usannsynlig møte som ga henne håp igjen. Var dette et tegn fra Jack? Hvem kan vite. Alt vi vet er at den lille rødstrupen gjorde mer for Marie i dette øyeblikket enn ord noensinne kunne gjort.

Se det utrolige øyeblikket i videoen under, og del videre på Facebook!

LES OGSÅ:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com