fredag, september 25, 2020

Sørget over datterens død på Instagram – tilstår nå å ha kvalt henne med en pute

Mest lest nå

Overlege: «Trening er like bra mot depresjon som medisin»

Fysisk aktivitet er den beste medisinen man kan få mot depresjon. I hvert fall om man skal tro den svenske overlegen Anders Hansen.  Anders Hansen...

Stephanie Diane Smith sørget over datterens død på Instagram. Nå er Alabama-kvinnen dømt til livstid i fengsel for drapet. 

På Instagramkontoen til den nå 29 år gamle Alabama-kvinnen ser vi en mor som sørget over at den fire år gamle datteren har gått bort. 

– Jeg skulle ønske du hadde tatt meg med deg (…) Jeg vil ikke være her uten deg. Jeg gjør det ikke. Jeg elsker deg for alltid sukkerbjørn, skrev Stephanie Diane Smith i et av innleggene på Instagram kort etter at datteren Zadie Wren Cooper døde.

Zadie Wren Cooper. Foto: Faksimile Facebook

Kvinnen fortalte at hun fant datteren sin livløs i sengen, og at legen ikke var i stand til å fastslå en dødsårsak. 

Under en pressekonferanse i april 2017, rundt åtte måneder etter at den lille jenta døde,  opplyste Athenes politimester Floyd Johnson at jentas familie hadde bedt om en privat obduksjon. Heller ikke den private obduksjonen ga klare svar på hva som hadde skjedd med lille Zadie.

Kun dager etter pressekonferransen, den 13. april 2017, dukket Smith opp på politistasjonen og ba om å snakke med en etterforsker. Hun tilsto å ha drept Zadie.

– Hun fortalte oss at hun har mentale problemer, og at hun på drapstidspunktet hadde problemer hun ikke tok medisiner for, forteller politimester Johnson ifølge People

– Hun gikk inn på rommet til Zadie, la en pute over hodet og ansiktet til jenta som sov på ryggen, og kvalt barnet, forteller Johnson videre. 

Politimesteren forteller at Stephanie Diane Smith kort tid senere skjønte hva som foregikk og fjernet puten. Da Zadie ikke pustet ringte hun nødnummeret 911.

Smith ble opprinnelig siktet for overlagt drap, hun har erkjent straffskyld for en mildere form for drap. 

Zadies mor som ifølge ABC3340 har vært fengslet siden drapstilståelsen i april 2017, ble tidligere i August dømt til livstid i fengsel. 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter