Forsiden Historier fra livet Søsknene hjemsøktes av den blonde babyen. 70 år senere fant de ut...

Søsknene hjemsøktes av den blonde babyen. 70 år senere fant de ut hvem hun var

De seks søsknene vokste opp sammen med moren og faren i California. De fem eldste husket at en blond baby bodde sammen med dem i perioder. Men hvem var hun? Og hvor tok hun veien? Det skulle ta 70 år før de fant sannheten.

De seks søsknene bodde sammen med sin far, som jobbet i militæret, og deres mor som var hjemmeværende. Men de skulle alle bli godt voksne før de fikk vite historien til den blonde babyen som de alle husket fra barndommen.

Da deres mor, Dorothy, var gravid i sjuende måned med sitt sjette barn, datteren Donna, banket en fremmed kvinne på familiens dør. Hun hadde med seg en 18 måneder gammel blond baby.

Foto: YouTube

Åpnet hjertet og huset

Babyen var hennes ektemanns barn. Han og kvinnen i døren hadde møttes under et oppdrag med det amerikanske militæret. Og møtet hadde resultert i et lite barn.

Kvinnen på døren trengte hjelp med datteren Saundra. Hun hadde ingen jobb, og måtte reise til San Francisco på et jobbintervju. Dorothy åpnet umiddelbart både hjertet og huset for både kvinnen og babyen. Den blonde babyen bodde hos familien i perioder.

LES OGSÅ
Moren kommer hjem med sin nyfødte baby. Men magefølelsen sier at det ikke er hennes
LES OGSÅ
En mystisk fremmed besøker brorens grav i hemmelighet. Etter 70 år finner hun ut hvem han er

Årene gikk og søsknene tenkte ofte på den lille jenta som bodde hos dem.

Foto: YouTube

Gjenforent etter 70 år

På en annen kant av landet, satt Saundra Wannemacher, nå over 70 år gammel. Hun hadde vokst opp i den tro at hun var enebarn. Men da hun begynte å granske slekten, fant hun ut at hun hadde seks halvsøsken på farens side.

Hun tok kontakt med søsknene side, og etter en tid ble de gjenforent. 70 år etter den merkelige episoden med den blonde babyen.

Først da Saundra var 70 år gammel ble hun gjenforent med søsknene. Foto: LAUREN PETRACCA

En virkelig gledens historie om familiebånd og slektskap. For en forunderlig måte det må være å bli kjent med sine søsken på. 

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

13 år gamle Sydney opptrer på kjøpesenter – får sin livs opplevelse da Ed Sheeran overrasker henne

Sydney Bourbeau opptrådte på et canadisk kjøpesenter til inntekt for en lokal veldedig organisasjon. Hun hadde valgt å synge Ed Sheerans sang "Thinking Out...

Forsvunnet amerikansk mann funnet: Hundene hadde spist han

En 57-åring hadde vært forsvunnet i flere måneder, da politiet endelig fant ham. Stedet de fant ham på, var imidlertid svært overraskende, nemlig i...

Hun gjør det over 100 år gamle treet om til et bibliotek – Imponerende

I disse dager leser mange av oss alt mulig på forskjellige typer skjerm som PC, mobil eller nettbrett. Men har vi glemt bøkene litt?...

21-åringen tok dette bildet – timer senere frarøvet en fyllekjører henne både mann og barn

Tiden kom og vi skulle dra. Lite viste vi da at om bare noen minutter så ville alt forandre seg.

43-år gammel spesiallege innenfor psykiatri : «dette bør du vite om utbrenthet»

Niklas Nygren er en svensk lege. Han jobber innenfor psykiatri og har selv følt på kroppen hvordan det er å rammes av utbrenthet. På...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet