torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Søsknene hjemsøktes av den blonde babyen. 70 år senere...

Søsknene hjemsøktes av den blonde babyen. 70 år senere fant de ut hvem hun var

-

De seks søsknene vokste opp sammen med moren og faren i California. De fem eldste husket at en blond baby bodde sammen med dem i perioder. Men hvem var hun? Og hvor tok hun veien? Det skulle ta 70 år før de fant sannheten.

De seks søsknene bodde sammen med sin far, som jobbet i militæret, og deres mor som var hjemmeværende. Men de skulle alle bli godt voksne før de fikk vite historien til den blonde babyen som de alle husket fra barndommen.

Da deres mor, Dorothy, var gravid i sjuende måned med sitt sjette barn, datteren Donna, banket en fremmed kvinne på familiens dør. Hun hadde med seg en 18 måneder gammel blond baby.

Foto: YouTube

Åpnet hjertet og huset

Babyen var hennes ektemanns barn. Han og kvinnen i døren hadde møttes under et oppdrag med det amerikanske militæret. Og møtet hadde resultert i et lite barn.

Kvinnen på døren trengte hjelp med datteren Saundra. Hun hadde ingen jobb, og måtte reise til San Francisco på et jobbintervju. Dorothy åpnet umiddelbart både hjertet og huset for både kvinnen og babyen. Den blonde babyen bodde hos familien i perioder.

Årene gikk og søsknene tenkte ofte på den lille jenta som bodde hos dem.

Foto: YouTube

Gjenforent etter 70 år

På en annen kant av landet, satt Saundra Wannemacher, nå over 70 år gammel. Hun hadde vokst opp i den tro at hun var enebarn. Men da hun begynte å granske slekten, fant hun ut at hun hadde seks halvsøsken på farens side.

Hun tok kontakt med søsknene side, og etter en tid ble de gjenforent. 70 år etter den merkelige episoden med den blonde babyen.

Først da Saundra var 70 år gammel ble hun gjenforent med søsknene. Foto: LAUREN PETRACCA

En virkelig gledens historie om familiebånd og slektskap. For en forunderlig måte det må være å bli kjent med sine søsken på. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...