lørdag, august 8, 2020

Søstrene døde i tragisk hengekøyeulykke

Mest lest nå

De to søstrene Scout (14) og Chasey (12) Scaravilli fra Ohio i USA lå og slappet av i en hengekøye i hagen, da veggen plutselig ga etter.

De to jentene lå i samme hengekøye i familiens hage i Cleveland Heights i Ohio. Den ene enden av hengekøyen var bundet til et tre. Den andre enden var bundet rundt en mursteinsvegg. Plutselig ga veggen etter, og falt over de to søstrene.

Jentene ble kjørt i hast til sykehuset, men døde av skadene.


Foto: Hataway Brown School

Hele samfunnet er preget

Begge jentene var elever ved Hathaway Brown School. Scout hadde gått ferdig 8. klasse og Chasey hadde gått ferdig 6. klasse.

Rektor ved skolen, Fran Bisselle, sa i en uttalelse til Fox 8, gjengitt av The New York Post at hele skolen er preget av ulykken.

– Hele HB-samfunnet er i sorg etter tapet av Scaravilli-søstrene. De vil bli dypt savnet av mange venner, klassekamerater og lærere. Våre tanker og bønner går til søstrenes familie, sa hun.

– Et forbannet år

En venn og nabo av familien, Geraldo Rivera, har postet en oppdatering på Twitter etter ulykken:

– I dette allerede vanskelige året, hadde naboene, Scout (14) og Chasey (12), nettopp avsluttet sine digitale eksamener, og var hjemme og slappet av i sin favoritthengekøye da en massiv, gammel mursteinsøyle kollapset. Pappa JJ prøvde å fjerne haugen, men det måtte politi til for å få flyttet den. Jentene var døde da de ankom sykehuset, og dette forbannede året fortsetter.

Ulykken har fått stor oppmerksomhet i USA, og mange har lagt igjen sine kondolanser under naboens innlegg.

– Dette knuser hjertet mitt. Hvordan går man videre etter dette? skriver en.

– De dro rett til himmelen. Må Gud sørge for at foreldrene får den nåden de trenger, skriver en annen.

– Hvilken tragedie. Så leit for disse to nydelige jentene og familien deres, å miste så unge liv i denne ulykken, skriver en tredje.

130,351FansLik
1,530FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter